Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Adam" <a...@s...pl>
Znaleziono: 14 wiadomości





Re: GOLONKA PO BAWARSKU (w piwie) - proszę o przepis

2002-11-24 01:14:54 | Adam inne posty tego autora

Walnij glabie. Nie moge sie doczekac. A. Uzytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@w...pl> napisal w wiadomosci news:aro1jt$hao$1@news.tpi.pl... > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Beaujolais nouveau

2002-11-24 01:10:13 | Adam inne posty tego autora

Uzytkownik "W. Stempniewicz" <w...@t...de> napisal w wiadomosci news:arnltq$eej$02$1@news.t-online.com... > Odradzam. Caly ten cyrk o Beaujolais, to tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

GOLONKA PO BAWARSKU (w piwie) - proszę o przepis

2002-11-23 10:03:34 | Adam inne posty tego autora

Najchętniej kogoś z niemieckiej polonii. Taka golonka jaką mozna zjeść w prawdziwych bawarskich knajpach piwnych, miękka, chrupiąca, pachnąca, z karmelowym sosem ... wybaczcie, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: GOLONKA PO BAWARSKU (w piwie) - proszę o przepis

2002-11-23 10:46:56 | Adam inne posty tego autora

Niestety jestem w miejscu gdzie nie mam przegladarki, a jedynie Outlooka :-(, gdyby nie to nie smialbym zaklócac Szanownej Pani milej soboty. Wiec jesli proste cut & paste nie sprawia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: GOLONKA PO BAWARSKU (w piwie) - proszę o przepis

2002-11-23 23:22:19 | Adam inne posty tego autora

Dziekuje bardzo, kupilem golonki i jutro bede robic, moge odwdzieczyc sie przepisami kuchni japonskiej a wlasciwie tradycyjnego kaiseki z kyoto. Tylko prosze podac miejsce przyrzadzania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia japonska - jeszcze o ryzu

2002-11-24 00:02:15 | Adam inne posty tego autora

Oczywiscie ryz na sypko równiez w Japonii istnieje i jadlem go bez trudu. Wystarczy gdy doda sie wieksza ilosc tluszczu, wtedy ziarna sie rozdzielaja. Pamietajmy, ze ryz je sie z czarek, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Kuchnia japońska w Europie.

2002-11-24 00:35:47 | Adam inne posty tego autora

Właściwie niczego nie można w Europie przygotować tak aby smakowało po "japońsku". "Próżne starania, daremny trud, bezsilnie złorzeczenia..." Mając okazję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak ugotować ryż by...

2002-11-24 01:04:37 | Adam inne posty tego autora

Aby dobrze wchłaniał gęste sosy. Ryż sypki to podstawa wielu kuchni: indonezyjskiej, niektórych chińskich, malajskiej ... Użytkownik "Marcin E. Hamerla" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia japońska w Europie.

2002-11-24 21:42:50 | Adam inne posty tego autora

Uzytkownik "W. Stempniewicz" <w...@t...de> napisal w wiadomosci news:arptc6$iu3$01$1@news.t-online.com... > Masz racje - ale pomysl: czy niemoznosc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiszona kapusta * KIM-CHEE * - zna ktoś przepis?

2002-12-15 13:26:13 | Adam inne posty tego autora

Kim chi robi się prosto: Musisz mieć garnek do kiszenia najlepiej gliniany polewany z dopasowanym drewnianym wieczkiem z dziurką (standardowe narzędzie do kiszenia) Dobra sól średnio ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2