Szukana fraza: Autor: Eva MN <e...@i...com>
Znaleziono: 8 wiadomości
2004-06-18 16:25:32 | Eva MN inne posty tego autora
Na 380F /ok 200 C. Juz sie rozpedzam;-) Ewa. Anna G. wrote: > Użytkownik Eva MN napisał : > >> Witam, >> Pasztet: [...] Uff, ale mi teraz narobilas smaku na pasztet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przechowywanie rydzy2004-06-15 13:22:42 | Eva MN inne posty tego autora
Witam, osobiscie z rydzami nie eksperymentowalam, aczkolwiek slyszalam ze najlepsze sa rydze solone, przechowywane w kamionkowym garnku - podobno pycha w gebie. Co do przechowywania: moj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kapusta2004-06-16 17:21:42 | Eva MN inne posty tego autora
Witam, mozna zrobic warzywko do drugiego dania: ugotowac kapuste pokrojona na cztery czesci w garnku z lyzka stolowa soli i dwoma lyzkami cukru. Jak bedzie miekka omascic maslem. Inne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sosik do leczo na zime2004-06-18 13:54:35 | Eva MN inne posty tego autora
Witam, i od razu nie moge sie powstrzymac zeby nie zapytac: czy bedziesz sciagal skore z papryki czy nie? Moja znajoma robila zawsze podobny sos do leczo, po przesmazeniu i przelozeniu do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak upiec swinie?2004-06-10 19:58:31 | Eva MN inne posty tego autora
jedrus wrote: >(...) > > > Odradzam pieczenie swini ale prosiaczka i owszem. > Niedawno chyba bylo cos o pieczeniu prosiaczka:-)) > > jedrus > Jedrusiu, alez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pesto do czego?2004-06-16 15:22:33 | Eva MN inne posty tego autora
Do pizzy - zamiast sosu pomidorowego na spod. Najlepiej smakuje z kurczakiem i swiezymi pomidorami na wierzchu. Ewa. pamana wrote: > jak w temacie ,mam pesto ,zjadam z makaronem i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wątróbka2004-06-18 13:24:02 | Eva MN inne posty tego autora
Witam, Pasztet: ugotowana (lub ta co masz) watrobke, taką samą (mniej-wiecej) ilosc surowego miesa mielonego, odcisnięte z wody dwie bułki i duzą cebule lub dwie zemleć w maszynce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlaczego wychodzi z zakalcem? (ze strony Winiary)2004-07-13 17:27:28 | Eva MN inne posty tego autora
Witam, mam podobny problem z jednym z przepisow na babke, w ktorej wystepuje olej. Babka raz mi wychodzi, ale przewaznie jest zakalec. Zastapilam olej margaryna i nie mam juz problemow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia