Szukana fraza: Autor: "I.P." <i...@g...de>
Znaleziono: 1022 wiadomości
2003-04-04 17:07:24 | I.P. inne posty tego autora
"Lilibell555" <l...@a...com> schrieb im Newsbeitrag news:20030404002323.25966.00000240@mb-fg.aol. com... Bardzo mi zalezy na tej informacji bo potrzebuje > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie troche OT2003-04-05 07:13:20 | I.P. inne posty tego autora
> > To ma byc na oczyszczenie z toksyn organizmu.Konkretnie to jest na nowotwor ale > mysle,ze i zdrowym ludziom dobrze robi na wiosne zwlaszcza.Potrzebne jest 300 > gramow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy mnie się wydaje...2003-04-05 07:16:30 | I.P. inne posty tego autora
> Kiedy ktoś zapyta o to, co mi się uda czasami wypichcić, to nie > wierzy, że nie dodaję soli (!). Jakoś radzę sobie bez niej, tym > bardziej, że czasami używam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto chyba francuskie2003-04-06 12:43:45 | I.P. inne posty tego autora
"Tes" <t...@n...poczta.onet.pl> schrieb im Newsbeitrag news:b6nn9s$k9i$1@inews.gazeta.pl... > Witajcie. > > Na kanale "club" był kiedyś pokazywany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nic mi nie smakuje ... cd ;-)2003-04-08 16:10:51 | I.P. inne posty tego autora
> > Ten post jest mocno off topiczny ... wybaczcie ... ale > musiałam się z Wami podzielić moją wielką i niespodziewana > miłością do szpinaku ! > > Pozdrawaim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gotowanie szparagow - przygotowania teoretyczne przed sezonem2003-04-08 18:59:15 | I.P. inne posty tego autora
. > > ale w przepisie jest, zeby najpierw odlamac wlukniste konce. czyli w sumie > powinien zostac szparag w miare delikatny. czy mimo tego sugerujesz > dokladniejsze obieranie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pisanki2003-04-11 18:47:37 | I.P. inne posty tego autora
"Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> schrieb im Newsbeitrag news:b74gie$o8i$1@nemesis.news.tpi.pl... > > Użytkownik "Edi" <e...@g...pl> napisał ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [ciasto drozdzowe] czym przykryc?2003-04-11 19:14:35 | I.P. inne posty tego autora
> > Czy moge prosic o potwierdzenie lub obalenie tezy o wysychajacym > ciescie drozdzowym pod lnianym przykryciem? :-) > > z gory dziekuje, > > -- > ***cieplutko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab faszerowany jajami - relacja prawie na żywo...2003-04-15 15:11:35 | I.P. inne posty tego autora
". > > Nie płukałam, ale miałam takie czyste kalifornijskie - nie nasze polskie > wędzone. > > > BTW jaki kolor Ci wyszedl? > > Odcień brązu, ale taki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab faszerowany jajami - relacja prawie na żywo...2003-04-15 18:24:58 | I.P. inne posty tego autora
> > A mozesz napisac jak dokladnie robisz sos? > -- > Joanna > http://jduszczynska.republika.pl Wlasnie nic nadzwyczajnego nie robie i dlatego czytalam wasza dyskusje na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia