Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Piotr Zawadzki <p...@f...pl>
Znaleziono: 32 wiadomości





Re: Bekon a boczek

2005-09-04 15:27:04 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Krysia Thompson napisał: > to, co w Polsce sie przyjelo jako bekon to back bacon, > ktory ma duza czesc swoja chuda - taki owal, z doczepiona noga ze > streaky bacon czyli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: musztardy i keczupy

2005-09-06 15:00:18 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

dżus napisał: > jakie musztardki lubicie naj i przy okazji keczupki? > dla mnie naj musztarda roleski lub kamis Musztarda: Roleski, ale koniecznie "Kozaka" Keczup ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Twarożek czosnkowy.

2005-09-08 06:33:04 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Artur Nowacki napisał: (...) > A może macie inne zalecenia do spożycia czosnku ??? Tak, jeżeli chcesz zastosować go "leczniczo" a nie tylko dla smaku, zastanowiłbym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Umieszczanie przepisów w sieci - pytani e.

2005-09-09 05:38:36 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Artur Nowacki napisał: (...) > Czy gdybym umieszczał również przepisy pochodzące z tej grupy, podając > jako źródło googlowy link do postu, to spotka się to z Waszej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Umieszczanie przepisów w sieci - pytanie.

2005-09-09 08:45:34 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Krysia Thompson napisał: (...) > Raczej dobre wychowanie dyktuje , aby pytac o zgode... A ja podszedłym do tego jak do pracy naukowej: trudno jest pytać o zgodę każego autora ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: smazenie ryby

2005-09-09 13:55:31 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

mistrzu napisał: > Co zrobic by podczas smazenia ryby nie rozwalala sie gdy przewracam > strasznie krycha jest a byla troche zmrozona ;( Jeżęli smażysz bez panierki, to będzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mrożenie mięsa mielonego

2005-09-16 09:29:03 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

_Madzik_ napisał: > Jak długo moze leżeć w zamrażalce mięsko mielone ?? Misię wydaje, że tak samo długo jak mięso tego samego rodzaju, ale niezmielone. -- Pozdrawiam PWZ [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mrożenie mięsa mielonego

2005-09-17 07:21:59 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

_Madzik_ napisał: > Czyli ile :> To powinno pomóc: http://www.komers-bhp.pl/minimumsanitarne.htm l http://www.rolpetrol.com.pl/?JOB=wiad&wie rsz=646 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaki olej do chinszczyzny?

2005-09-21 06:48:16 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

carinus napisał: > Mam pytanko o rodzaj oleju jaki jest stosowany w barach z kuchnią orientalną > np. do potrawy "Kurczak w 5-ciu smakach". Olej, który fachowo nazywa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jogurt Miodzio Bacha/Campina

2005-09-23 17:42:21 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

napisał: > Czy ktoś próbował nowego jogurtu Miodzio Bacha/Campina. Są cztery różne > rodzaje. Mnie nie smakuje a w dodatku śmierdział mi chemią na kilometr. Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4