| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-09 13:00:33
Temat: smazenie rybyCo zrobic by podczas smazenia ryby nie rozwalala sie gdy przewracam
strasznie krycha jest a byla troche zmrozona ;(
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-09 13:55:31
Temat: Re: smazenie rybymistrzu napisał:
> Co zrobic by podczas smazenia ryby nie rozwalala sie gdy przewracam
> strasznie krycha jest a byla troche zmrozona ;(
Jeżęli smażysz bez panierki, to będzie trudno - po prostu trzeba bardzo
uważać i delikatnie obracać rybę dwoma, możliwie jak najszerszymi,
łopatkami. Jeżeli będzie panierka, może spróbuj ją zrobić nieco grubszą
i twardszą, tak aby 'trzymała' fiszę...
--
Pozdrawiam
PWZ
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-09-09 14:07:55
Temat: Re: smazenie rybymistrzu <m...@s...wsinf.edu.pl> napisał(a):
> Co zrobic by podczas smazenia ryby nie rozwalala sie gdy przewracam
> strasznie krycha jest a byla troche zmrozona ;(
>
Jak ryba się rozwala znaczy jest usmażona - białko ścięte. Przewracać
wcześniej :-)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-09-09 15:46:11
Temat: Re: smazenie rybyturecky napisał(a):
> mistrzu <m...@s...wsinf.edu.pl> napisał(a):
>
>
>>Co zrobic by podczas smazenia ryby nie rozwalala sie gdy przewracam
>>strasznie krycha jest a byla troche zmrozona ;(
>>
>
> Jak ryba się rozwala znaczy jest usmażona - białko ścięte. Przewracać
> wcześniej :-)
Lub wcześniej dobrze odsaczyć z nadmieru wody.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |