Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2012-03-14 10:24:04 | krys inne posty tego autora
JaMyszka wrote: > W dniu wtorek, 13 marca 2012, 12:17:38 UTC+1 użytkownik krys napisał: >> [...] >> To naprawdę nie jest wielka filozofia ani wiedza tajemna. Bierzesz 2 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parowar - refleksje.2012-03-14 13:17:01 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Wed, 14 Mar 2012 13:37:29 +0100, krys napisał(a): > >> przetwory pakuję do słoików umytych w >> wodzie z węża > > :-O > myję w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parowar - refleksje.2012-03-14 15:42:13 | krys inne posty tego autora
Aicha wrote: > W dniu 2012-03-14 09:36, krys pisze: > >> tym nie lubię, jak ktoś mi dyktuje, ile kaszy mam ugotować:-). Raz >> potrzebuję pół szklanki, drugim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chrzan2012-03-26 06:39:31 | krys inne posty tego autora
Aicha wrote: > W dniu 2012-03-26 07:55, krys pisze: > >>>> Nie wiem, a ilez tego chrzanu się je. >>> >>> No my w całości ze dwa słoje na raz - co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chrzan2012-03-26 13:29:14 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Mon, 26 Mar 2012 07:55:30 +0200, krys napisał(a): > >> Aicha wrote: >> >>> W dniu 2012-03-25 21:21, Ikselka pisze: >>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chrzan2012-03-26 13:42:16 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Mon, 26 Mar 2012 15:32:25 +0200, krys napisał(a): > >> Ikselka wrote: >> >>>> >>>> Skład: korzeń chrzanu, mleko w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nie-kefir maćkowy2012-03-26 13:45:01 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Mon, 26 Mar 2012 15:13:48 +0200, krys napisał(a): > >> Do jogurtu robionego w domu tez dodawałam mleko w proszku, łyżkę na litr >> mleka. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nie-kefir maćkowy2012-03-27 10:05:52 | krys inne posty tego autora
Bbjk wrote: > W dniu 2012-03-27 07:50, krys pisze: >> Ale rozumiem, że masz jedyny patent na wszystko. > > Ważne, że Ci jogurt wychodzi i smakuje, a gderaniem się nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nie-kefir maćkowy2012-03-27 17:03:13 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Tue, 27 Mar 2012 07:50:29 +0200, krys napisał(a): > >> I słusznie, bo w koc zawija się się jogurt podgrzany do około 50stopni, i >> on sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co w Portugalii?2012-04-27 13:44:39 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: > Dnia dzisiejszego niebożę Ikselka wylazło do ludzi i marudzi: >> Dnia Fri, 27 Apr 2012 12:51:30 +0200, krys napisał(a): >>> Ikselka wrote ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia