Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 931 wiadomości
2005-09-12 13:43:10 | JerzyN inne posty tego autora
onet napisał(a): > generalnie drzewo liściaste Topola, wierzba? ;-) Smacznego. pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 0,5 kg malin - co z nimi zrobić?2005-09-12 13:51:26 | JerzyN inne posty tego autora
wojus napisał(a): > hej > > dostałam wiadereczko świeżych malin > jak je wykorzystać? Jak suche i czyste to posyp partnerke i wcinaj ze smakiem. Wcześniej wstaw je do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lamb in pepper sauce2005-09-12 14:04:45 | JerzyN inne posty tego autora
f...@p...fm napisał(a): > Witam, > Mam do Was pytanie: > Czy ktos zna przepis, lub chociaz slyszal lub probowal czegos takiego > jak - j.w. - jagniecina w sosie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie jest Łoś Białowieszczański?2005-09-12 14:17:38 | JerzyN inne posty tego autora
dżdzownica napisał(a): > Gdzie jest Łoś, gdzie jest Łoś > Chyba robi nam na złość > I po Pradze cichcem zmyka > Lub zarobił w bramie byka Nudzisz się, poczytaj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spalone mięso i straszny smród !!! Co zrobić??Help2005-09-12 14:22:12 | JerzyN inne posty tego autora
swistak napisał(a): > Pomocy !!!!! > > > > Godzine temu spaliło się nam mięso w garku, za mało wody-wiem, smog w całym > domu i nie da sie wywietrzyć tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kwaszone śliwki Bajarki2005-09-12 14:28:08 | JerzyN inne posty tego autora
BasiaBjk napisał(a): [...] > lub poszukaj na własną rękę przepisów w sieci lub książkach, jeśli > nadal chcesz zgłębiac ten temat. Węgierka wczesna jest odmiana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kwaszone śliwki Bajarki2005-09-12 14:48:12 | JerzyN inne posty tego autora
BasiaBjk napisał(a): > 1. Mówisz obok tematu, co pozwala przypuszczać, że kolejny raz nie > bardzo wiesz, o czym mowa, a mimo to rączo zabierasz głos. Basiu, śliwki kiszono ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spalone mięso i straszny smród !!! Co zrobić??Help2005-09-12 14:50:19 | JerzyN inne posty tego autora
swistak napisał(a): > DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PORADY!!! > Poskutkowała kawa;-))) To co to za spalenizna. :-( pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kwaszone śliwki Bajarki2005-09-12 15:01:29 | JerzyN inne posty tego autora
BasiaBjk napisał(a): [...] > 4. Nie wiem, co Cię w tym tak ubodło. Odmiana - niezbyt odpowiednia na przetwory. >> Może to i lepiej. Rób dalej po swojemu. > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zna ktos czeski? - pozmozcie z reszta2005-09-13 14:40:18 | JerzyN inne posty tego autora
Małgorzata Leszczyńska napisał(a): [...] > Mnie się też wydaje, że chodzi o termoobieg - w dosłownym tłumaczeniu: piecyk > na gorące powietrze. [...] A nie piekarnik ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia