Szukana fraza: Autor: Slavek <s...@u...net>
Znaleziono: 193 wiadomości
2000-03-15 13:27:18 | Slavek inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > Slavek wrote: > > > Zabie udka ktore jadamy w Kanadzie pochodza od zab zwanych tutaj "Bullfrogs", > > co w wolnym tlumaczeniu znaczy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Potrawy a la "costam"2000-03-21 19:01:18 | Slavek inne posty tego autora
Paul Urstein wrote: > Slavek a écrit : > > > A ten kleik to wynikiem choroby czy tez odchudzania ? > > > > pozdrawiam, > > > > Slav > > Czesc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Plik z setka nalewek2000-03-23 15:11:21 | Slavek inne posty tego autora
Paul Urstein wrote: > "Slavek S." a écrit : > > > Widze ze moja kolekcja nalewkowa robi niezla furore. > > Nie pamietam jak dawno temu wysylalem ja do Paul'a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chińszczyzna2000-02-11 14:27:17 | Slavek inne posty tego autora
ZJP wrote: > Śledząc ten wątek o kuchni chińskiej widać, że wszyscy dyskutanci nie mają o niej > pojęcia. A jakby nie było, kuchnia chińska uważana jest za jedną z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sodka2000-03-06 21:24:40 | Slavek inne posty tego autora
Dana wrote: > Hej! Mam male pytanko. Czym mozna zastapic sode do pieczenia? Mam kilka > przepisow na ciasteczka i ciasta, ale zawieraja one sode. W kraju, gdzie > mieszkam, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sernik w USA2000-03-23 20:04:34 | Slavek inne posty tego autora
Agnieszko, Zapraszam do Toronto w naszym "kochanym" multikulturalizmie serkow twarogowych najrozniejszych "skolo ugodno". pozdrawiam, Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos "Tysiąc Wysp" -Od powiedz2000-03-23 20:07:53 | Slavek inne posty tego autora
Robert Piotrowicz wrote: > Przepis ze strony (niestety- po angielsku): > http://www.topsecretrecipes.com/recipes/1000i sle.htm > > Here's a quick clone for one of the ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Prośba o "Gyrosa i Pampuchy"2000-03-29 20:31:24 | Slavek inne posty tego autora
Z ta oryginalnoscia to ja sam nie wiem jak to jest. Jadlem toto w Londynie, jadlem w USA i jadam od czasu do czasu w Toronto. I powiedz ktore bardziej oryginalne. Kupilem ostatnio greckie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Awokado2000-05-23 14:11:11 | Slavek inne posty tego autora
Nie wiem czy znasz taki bardzo szybki, dobry i efektowny sposob na awokado: Awokado przekrawamy na polowki wyciagamy pestke skrapiamy cytryna lub lime ( nie ciemnieje) a w miejsce peski ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Camembert i Brie...1999-12-22 17:25:05 | Slavek inne posty tego autora
Oba sery sa serami plesniowymi, ale w smaku jak i wygladzie rozne. Smak "Camembert" jest podobny do smaku surowych pieczarek i jest maly, srednica okolo 10cm. Stopien dojrzenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia