Szukana fraza: Autor: "Martka" <b...@w...pl>
Znaleziono: 381 wiadomości
2003-06-28 20:56:33 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "Bożenka" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości news:bdhib2$l8q$1@absolut.sgh.waw.pl... > http://eda-server.ru/static/eda/00005326.htm - to sa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi z borówkami2003-07-31 17:08:55 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "Michał Gwiazdowski" <m...@w...pl> napisał w wiadomości news:bgbdn4$83n$1@inews.gazeta.pl... > (po warszawsku z jagodami), > nie tylko po warszawsku :P ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Borówki czerwone2003-08-01 17:14:04 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "AniaS" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości news:22662-1059747853@213.17.233.6... > Witam > Właśnie dostałam borówki powiedzcie co można z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cukinia - jak zrobić?2003-08-11 08:51:46 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "wojus" <w...@w...pl> napisał w wiadomości news:bh7gvu$b8i$1@atlantis.news.tpi.pl... > mam 2 cukinie w domu > dotychczas jedliśmy ją tylko w mące ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
[P] Ciasto z cukinii2003-08-11 11:22:59 | Martka inne posty tego autora
przepis jest amerykanski i wystepuja w nim te nieszczesne filizanki (cup). od razu informuje, ze uzywac bede slowa kubek, tak mi najbardziej pasuje. a robiac ciasto korzystam ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bablowica2003-08-26 07:51:39 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik <k...@o...pl> napisał w wiadomości news:000601c36b24$171f0750$5906a8c0@privat560 jo942.. . > W sprawie Bąblowicy: najczęściej atakuje trzodę chlewną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
certo liquid - co to takiego?2003-09-05 10:01:35 | Martka inne posty tego autora
pomozcie kochani!!! dostalam od tesciowej troche winogron i chcialam galaretke zrobic. wygooglowalam mase przepisow po angielsku i tam cos takiego wystepuje. moj slownik glupieje przy takim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Anyzki2003-09-05 10:38:49 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "Maggie" <m...@g...pl> napisał w wiadomości news:4CC40F9F423ADA44B33E2E6448A209210141C36D @jplwan t003.jasien.net... > Witam wszystkich! > > Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: certo liquid - co to takiego?2003-09-05 12:48:42 | Martka inne posty tego autora
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w wiadomosci news:k5vglvsb3rtcj8p6p1smem67gfbgv1l3vp@4ax.c om... > > wlasnie pektyny w plynie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [nalewka] pytanie greenhorna :-)2003-09-10 07:56:33 | Martka inne posty tego autora
Użytkownik "Kyllyan" <m...@w...pl> napisał w wiadomości news:bjm9v7$adt$1@news.onet.pl... > > [...] uzywanie spirytusu najczystszego [...] > > Ja jednak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia