Szukana fraza: Autor: tapta <t...@w...pl>
Znaleziono: 131 wiadomości
2005-06-04 11:51:23 | tapta inne posty tego autora
Darek napisał(a): > poszukuje od dluzszego czasu solidnej zeliwnej patelni, do pieczenia stekow, > mam kilka roznych tefali ale te sa za ciekie i wystygaja natychmiast po > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: patelnia zeliwna2005-06-04 17:07:23 | tapta inne posty tego autora
Zora napisał(a): > To fajnych macie tam cyganów, na Dolnym Śląsku pojawiają się i znikają cyganki > sprzedające po 40 zł patelnie zakupione w sklepie za 14 zł. Zawsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Placek po węgiersku2005-06-08 15:09:23 | tapta inne posty tego autora
Panoramx napisał(a): > Witam! > > Mam pytanie: jak przyrządzić placek ziemniaczany do tej potrawy, żeby > się nie rozpadł na patelni? > Dzisiaj się okazało, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chleb domowy2005-06-09 20:34:01 | tapta inne posty tego autora
marta napisał(a): > Znalazłam sobie w googlu stronkę z przepisami pt. "kuchnia.bytow.pl". > Przepisy wydają się przystępne, zwłaszcza "chleb domowy", ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
zupa na wywarze z golonki2005-06-18 14:44:00 | tapta inne posty tego autora
Co byście zrobili na wywarze z golonki: pieczarkową czy krupnik? A może coś innego? (choc na tamte dwie mam składniki w domu). Oczywiście zdejmę nadmiar tłuszczu. Golonki są ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mama pojechala a ja gotuje :)2005-06-26 17:45:49 | tapta inne posty tego autora
Piotr W. Zawadzki napisał(a): > Marcin M wrote: > > >>kupilem sobie pstraga i chce zawinac w folie aluminiowa i wrzucic do >>piekarnika. > > > Iiii tam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: małosolne - jak zużyć2005-06-26 17:47:43 | tapta inne posty tego autora
hmmm napisał(a): > zasypało mnie (mama) małosolnymi. chrupać można, owszem, ale po nastym > już jakby entuzjazm mniejszy. podrzućcie proszę jakiś pomysł na > sałatkę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podróże kulinarne2005-07-06 16:13:07 | tapta inne posty tego autora
medea napisał(a): > Jeśli chodzi o Słowację, to nigdy mi sie nie udało zjeść tam niczego > dobrego. No, chyba że "vajca na szunce", ale czy to należy do kuchni ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podróże kulinarne2005-07-07 09:38:17 | tapta inne posty tego autora
Wojtek H. napisał(a): > W tej chwili takie pierogi robię z fety - bo pseudobryndza polska się nie > nadaje. To jeszcze zdradz przepis na taki farsz do pierogow z fety lub ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chop Chop - dobre?2005-07-19 21:28:54 | tapta inne posty tego autora
Krysia Thompson napisał(a): > A dlaczego nie kroisz szczypiorku i inych ziol nozyczkami?? A powinno się? ja też lecę je nożem do siekania. -- pozdrawiam tapta GG:4082847 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia