Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-06-29 10:43:47 | eM inne posty tego autora
"pamana" chce wykręcić się sianem: > dzięki bardzo w takim razie kupie ciecierzyce. > pzdr. > p. No, nie po to my tu wszyscy chórem o Twoje zdrowie i życie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: natychmiastowy antydepresant domowej roboty2004-06-29 11:45:19 | eM inne posty tego autora
"Hanna Burdon" nie traci zmyslow: > A ja jestem bardzo ciekawa, co zostanie z jednej śliwki i jednego > plasterku boczku po 5 minutach w mikrofali... Hania - mialo byc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchnia Indyjska2004-06-29 11:47:07 | eM inne posty tego autora
"rybak" pyta: > Czy znacie jakieś smaczne propozycje z kuchni Indyjskiej zdatne do > przełożenia pa nasz grunt. A Twoj Googleski nic nie wie o kuchni hinduskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: natychmiastowy antydepresant domowej roboty2004-06-29 12:13:37 | eM inne posty tego autora
"Krysia Thompson" pisze: > na 5 minut? to na jaka moc? bo ja mam wlasciiwe ustawiona > mikrofale na full, to w 5 minut bym pozar miala...znowu ;) ja tez :P Juz sie raz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: RATUNKU, szybko, szubko, prooooszę!2004-06-29 12:19:37 | eM inne posty tego autora
"Sowa" lata i ryczy: > ale tam pisze, żeby wziąć 3 jaja i ubić je z cukrem nad parą. > No dobra, ale pierwsze słyszę, żeby ubijać je z białkami. Nic nie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchnia Indyjska2004-06-29 14:13:16 | eM eL inne posty tego autora
rybak <r...@o...pl> napisał(a): > Witam. > Czy znacie jakieś smaczne propozycje z kuchni Indyjskiej zdatne do > przełożenia pa nasz grunt. > > Wszystko mozna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchnia Indyjska2004-06-29 18:00:28 | eM eL inne posty tego autora
nutinka <f...@g...pl> napisał(a): > > Zucchini Curry a la Bengali > > > > Pysznie wygląda ten przepis, w najbliższym czasie zrobię. > To ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
wojskowa grochowka :-)2004-06-30 09:48:19 | eM inne posty tego autora
Wrocilim rodzinką z pikniku w Stumilowym Lesie, takiego od świeżego ranka po wilgotny wieczór. Nie pozbylam sie jeszcze zapachu żywicy z lokci i mam w butach trochę zapasowego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co dobrego sobie przywiesc z sycylii?2004-06-30 12:42:05 | eM eL inne posty tego autora
agatka <A...@i...com> napisał(a): > Mozzarella di Buffallo - z prawdziwego bawolego mleka - delicje! Bo to jet prawdziwa mozzrella, a nie jakis tam podrobek "fior ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wojskowa grochowka :-)2004-06-30 16:18:04 | eM inne posty tego autora
"Dirk Smith" przypomnial: > Pierwsza podstawowa zasada gotowania grochowki wojskowej: > - kociol na 100 litrow (minimum) Druga postawowa zasada gotowania grochówki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia