Szukana fraza: Autor: " JaMyszka" <j...@g...pl>
Znaleziono: 27 wiadomości
2006-04-26 15:23:44 | JaMyszka inne posty tego autora
Barbara Czaplicka napisała: > | > [...] > | > "zupa dziadowska" z Zamoscia i okolic - to zupa fasolowa - zmieniaki, > | > biala fasola, na koncu zacierka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryż - podstawa zdrowej kuchni2006-04-26 15:45:55 | JaMyszka inne posty tego autora
Panslavista napisał: > >[...] > >> a takie zupy sa najsmaczniejsze :)))) > > > > Nooo... > > Mogę napisać... Wiem:) Ale... Może potem (tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kamien nazebny2007-08-10 08:37:30 | JaMyszka inne posty tego autora
Radoslaw Rossa napisał: > [...] > Ale trudno napisac cos wiecej, bo czytajac: > (...) > trudno cokolwiek zrozumiec (pomijam interpunkcje). Pozwól, bym podzieliła się z ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: kamien nazebny2007-08-10 08:46:35 | JaMyszka inne posty tego autora
Jeff napisał: > [...] > Ps. dlaczego piszesz przez proxy? Serwerow juz ci zabraklo na wysyklanie postow > pod roznymi nickami? Co to jest proxy? Wytłumacz, proszę, jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: A Lepper na operację nie czekał...2007-08-10 14:18:02 | JaMyszka inne posty tego autora
Sky <s...@o...pl> napisał(a): > .... ;) Ja też nie czekałam:) Dokładnie na taki sam zabieg;p A wzięto mnie prawie z ulicy (no, z przychodni), gdy do swojej PK po tabletki ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: kamien nazebny2007-08-11 16:27:15 | JaMyszka inne posty tego autora
On 10 Sie, 20:45, Radosław Rossa wrote: > [...] > Ale mi nie chodziło o to, żeby Flex używał fachowej terminologii, tylko o to, > żeby jego post był nieco bardziej spójny. ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: ryż - podstawa zdrowej kuchni2006-04-22 13:15:32 | JaMyszka inne posty tego autora
1.org.pl Member napisał: > [...] > + dwie miarki wody doprowadzamy do wrzenia (2 szklanki) > + wrzucamy jeną miarkę ryżu (1 szklanka = 200gramów) > + nakładamy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia