Szukana fraza: Autor: "stsal" <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 344 wiadomości
2002-01-13 23:27:47 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > > Użyłam skrótu myślowego wytrawne = niesłodkie... Mea culpa > > > > Anka - skracająca > hmm, a zobacz na nalepce co jest zaraz za pomidorami pod ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Co powie Mechcia???2002-01-13 23:40:11 | stsal inne posty tego autora
Użytkownik <k...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:4...@n...onet .pl... > Z tymi chlopami to jest tak, ze to po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: noz - powinien byc ostry jak zyletka - doslownie2002-01-14 00:04:52 | stsal inne posty tego autora
Dostalam od mamy w wianie :) oryginalny, duzy nóz chinski, o szerokim ostrzu i drwenianej raczce. Jest po prostu rewelacyjny! Polecam tez noze firmy Solinghen i Fiskars - czesto sa uzywane ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Panska skorka; Boze ciałko2002-01-14 00:10:15 | stsal inne posty tego autora
Użytkownik waldemar z domu <w...@t...de> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:a1t2h1$fu1$06$...@n...t-online.com... > Winniczek wrote: > > > Witam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Mamy karnawal2002-01-14 21:01:48 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > PS. A kcecie przepis na slodziutki serniczek, > ktory zawsze wychodzi? Bez ciasta kruchego... > Pewnie! Jeszcze się pytasz??? Na zimno/ciepło? :)) Anka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: noz - powinien byc ostry jak zyletka - doslownie2002-01-14 21:31:21 | stsal inne posty tego autora
<ciach!> > > A g...... dalam do ostrzenia swoje noże, w tym chiński z drewniana rączką > ukochany) i Gerlacha..Chiński jest ostry,Gerlacha po jednorazowym uzyciu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Uwazajcie, co kupujecie - test majonezow & ...2002-01-14 21:45:09 | stsal inne posty tego autora
Dla mnie najlepszy majonez pod słońcem robi tata :) A Hellmans odrzuca mnie smakiem - czuć w nim wszystko tylko nie majonez... :( Anka - fanka tatusiowego majonezu [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Imbir - jak wydobyc aromat?2002-01-14 22:00:12 | stsal inne posty tego autora
To są soczyste kłącza. Aromat wydobywa sie po starciu. Tak jak chrzan - trzeba go zetrzec, żeby poczuć aromat (podobnie z cebulą - cała nie wyciska łez). A do kompozycji możesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: wykonczone mielone2002-01-14 22:12:29 | stsal inne posty tego autora
<ciach przepis!> :)))))))) Ile tych gwoździków? Jak ostatnio (latem...) sypnęłam do konfitur (po dwa na średni słoik), to wyszły mi gwoździkowo - śliwkowe, gwoździkowo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
OT - Klub Chińskich Noży2002-01-15 11:12:19 | stsal inne posty tego autora
> ><ciach!> > > > Może założymy jakiś klub wielbicielek > > To juz zakrawa na sexizm ;-) > > Dlaczego tylko wielbicielek ? > Wielbicieli też :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia