Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości





Re: Jak dobrze usmażyć steka?

2014-01-11 19:42:08 | czeremcha inne posty tego autora

Wołowina nie musi być amerykańska. Może być poczciwy angus. Chociaż też ma swoisty zapach. Natomiast - poza stekiem z polędwicy - każdy inny stek będzie stawiał mniejszy czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mróz?

2014-01-25 11:19:12 | czeremcha inne posty tego autora

Żadnej soczewicy nie trzeba moczyć... Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mróz?

2014-01-25 20:59:48 | czeremcha inne posty tego autora

Było wyszczególnione, że o czerwoną chodzi, a nie że ogólnie o soczewicę... :-> Ania [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mróz?

2014-01-25 21:02:06 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu sobota, 25 stycznia 2014 16:31:58 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > a ja sobie specjalnie buty jak na Biegun Północny kupiłam i muszą jeszcze poczekać :-D Moje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mróz?

2014-01-25 21:06:00 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu sobota, 25 stycznia 2014 21:01:47 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Ania, cytuj, bo nie wiem, do kogo i o co :-) Moja wina, że umieściło odpowiedź nie tam, gdzie ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mr z?

2014-01-29 22:09:42 | czeremcha inne posty tego autora

Mój małżonek do chińskich zupek /i tych chińskich z Chin, i z Radomia, i do japońskich/ dodaje na wzór zup w chińskich restauracjach np. trochę szczypiorku, plasterki rzodkiewki i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co dobrego na mr z?

2014-01-31 09:15:08 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu środa, 29 stycznia 2014 23:02:52 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Ja nie rozróżniam tych wszystkich opakowań - możesz zlinkowac jakąś, która > jest dobra w smaku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z rozgotowanym ryżem?

2014-02-03 10:41:32 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu niedziela, 2 lutego 2014 22:22:55 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał: > Gdzieś obiło mi się o uszy, ze ryż jest fałszowany prez Chinoli. I patrzę teraz w necie - jest coś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z rozgotowanym ryżem?

2014-02-03 10:43:06 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu poniedziałek, 3 lutego 2014 09:36:35 UTC+1 użytkownik FEniks napisał: > Jeśli chodzi o ryż arborio, to tego odmawiają absolutnie moi, ponieważ > jest zbyt kleisty ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z rozgotowanym ryżem?

2014-02-03 23:47:20 | czeremcha inne posty tego autora

W dniu poniedziałek, 3 lutego 2014 12:32:35 UTC+1 użytkownik Justyna Vicky S. napisał: > Ryż to ryż. Najlepszy sypki, a nie kleik.... A fcale nie. ;-) Jak ma być sypki - to ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 63 . [ 64 ] . 65 ... 70 ... 77