Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Anai <Anai@na_gazecie.pl>
Znaleziono: 42 wiadomości





Re: Wigilia i Święta.

2012-12-03 13:15:53 | Anai inne posty tego autora

W dniu 02.12.2012 15:19, Ikselka pisze: > Dnia Fri, 30 Nov 2012 22:41:35 +0100, Anai napisał(a): > >> Oj tak... troszkę się przy niej napracowaliśmy... >> ...i w sumie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co było temu kurczaku? O_o

2013-01-10 18:22:40 | Anai inne posty tego autora

W dniu 10.01.2013 19:05, Ikselka pisze: > Przesadzasz, bo nie wiesz. To resztki substancji, za pomocą której > mechanicznie "skubie" się kurczaki na linii technologicznej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co było temu kurczaku? O_o

2013-01-11 21:13:46 | Anai inne posty tego autora

W dniu 11.01.2013 11:57, Trybun pisze: > No, na tych fotkach poza tym krwawym podbiegnięciem nie widać nic złego. > To o czym piszesz można śmiało wziąć za tłuszcz, bądź ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kup kostkę!

2012-11-12 12:36:13 | Anai inne posty tego autora

W dniu 12.11.2012 13:21, Ikselka pisze: >> No i kto kupuje kostki dla mięsa w nich zawartego? O_o > > Zdarzyło mi się używać w czasie, kiedy jakas katastrofa mnie dopada ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nabiał "od baby"

2012-11-21 07:35:34 | Anai inne posty tego autora

W dniu 24.10.2012 16:02, medea pisze: > W dniu 2012-10-24 14:37, Robson pisze: >>> mleko w trakcie zdąży skwaśnieć? O ile pamiętam, to chyba nigdy nie >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzone ryby

2012-11-26 06:55:22 | Anai inne posty tego autora

W dniu 25.11.2012 20:16, Paulinka pisze: > Wędziliście kiedyś ryby? Co roku wędzimy szynki, schaby, boczek, > kiełbasy rozmaite (będziemy testować krakowską), a mi się marzą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie-lukier.

2012-11-26 09:14:35 | Anai inne posty tego autora

W dniu 01.10.2012 17:13, Ikselka pisze: > Takie coś a la lukier, ale wilgotne, lepkie, nie twardniejce, a błyszczy - > raczej jakby taka polewa lukrowa? > Jak? > No pacz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie-lukier.

2012-11-27 11:12:50 | Anai inne posty tego autora

W dniu 27.11.2012 12:08, Qrczak pisze: > Porządne rachatłukum jest w 'zasypce' z cukru pudru. Mogą oczywiście > oszukiwać sypiąc w zamian glukozę. a propo's rachatłukum ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wigilia i Święta.

2012-11-30 12:42:58 | Anai inne posty tego autora

W dniu 30.11.2012 12:19, tomjas pisze: > Cudo - ale to do wędzenia tylko gorącym dymem? Czy palenisko jest gdzieś > dalej zamaskowane? > Zamaskowane... :P -- Pozdrówki Anai ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wigilia i Święta.

2012-12-03 09:20:38 | Anai inne posty tego autora

W dniu 02.12.2012 15:21, Ikselka pisze: >> A jak regulujecie zadymienie i temperaturę? Nie ma czegoś uchylnego > A jak jest to rozwiązane u Ciebie? > w górnej części ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 5