Szukana fraza: Autor: "Czarek Gmyz" <g...@p...onet.pl>
Znaleziono: 71 wiadomości
2002-12-20 18:53:46 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Użytkownik "Wojtek" <f...@p...fm> napisał w wiadomości news:atscno$pe9$1@news.tpi.pl... > Potrzebuje przepis j/w czyli na gęś > Najprosztszy i jeden z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pilne Warszawa2003-01-07 10:16:08 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Greckiego nie znam ale z tych regionow moge polecic sklepik libanski. Wtej kuchni wykorzystuje sie podobne skladniki jak w greckiej. Sklepik miesci sie na tylach bibliteki narodowej przy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sklepy kolonialne2003-01-08 22:52:29 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Zebym ja to wiedzial co dzis znaczy sklep kolonialny to bym odpowiedzial. Naprawde niezbyt wiele panstw ma dzis kolonie wiec trudno uznac jakie produkty sa kolonialne. Kiedys byly to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
polski oscypek a inne?2003-01-11 10:47:12 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Wszyscy tylko o oscypku, czasem jeszcze tylko o szprotkach i moskalikach. A mnie denerwuje, ze przy negocjacjach zapomniano o calej masie innych rzeczy, ktore stanowia o specyfice polskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: program telewizyjny2003-01-14 19:26:00 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Ja chcialbym zobczyc wreszcie taki program, gdzie osobowosc prowadzacego jest rownowazna do jego umiejetnosci. Grzechem wiekszosci chyba polskich programow kulinarnych jest nadekspresja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Losos norweski czy baltycki2003-01-16 10:34:07 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Ja od dluszego czasu kupuje tylko baltyckie. Mam niej lososiowy kolor, za to bez porwnania smak i aromat jest bardziej lososiowy Czarek Uzytkownik "Marcin Luczak" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Boczniaki raz jeszcze2003-01-18 09:08:46 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Uzytkownik "Catalina" <c...@p...net> napisal w wiadomosci news:9mpg2vgqrat4vvu7secrrvfrl8jkd3k9on@4ax.c om... > Czy ktos z Was probowal zrobic duszone a nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co to za wódka2003-01-19 11:37:19 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
> Zapewne tak. Ja w kazdym badz razie pilem kilka lat temu > kilkunastoletnia Vistule (kto pamieta co to? ;--) ) i nic mi nie bylo > ;--). > > -- > Pozdrowienia, Marcin ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
mielone inaczej?2003-01-19 13:09:29 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Mam mieso mielone ale nie chce mi sie robic po raz kolejny mielonych, czy sosu pomidorowego do makaronu. Ma ktos moze jakies idee co mozna jeszcze zrobic z mielonym. Jakos dzis nie mam weny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chwalę klopsiki szwedzkie2003-01-19 15:47:30 | Czarek Gmyz inne posty tego autora
Dopiero po zadaniu pytanie o mielone inaczej przczytalem tego posta. Siegnalem do archiwum i znalazlem. Na szczescie wszystkie skladniki poza zurawina mialem. rzeczywiscie smaczne. Dzieciom ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia