Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-07-17 08:18:38 | sadyl inne posty tego autora
Przemyslaw wrote: > > np. pralki Ardo maja wbudowany kawal betonu aby byly bardziej stabilne Wiatki też mają coś (zawsze myślałem, że stal, ale może i pomalowany beton) do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Ogórasy2000-07-17 08:28:28 | sadyl inne posty tego autora
Wczoraj Makłowicz wydobywał beczkę z ogórami kiszonymi z jeziora. Czy ktoś się orientuje, w jakim celu została ona tam umieszczona? Czy to jakiś ludowy zwyczaj? czy chodzi o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
szczyt nudy?2000-07-17 11:06:10 | sadyl inne posty tego autora
Jeeezuuu... naszemu ulubieńcowi znudziło się tylko zaśmiecanie listy - zaczął sam do siebie odpisywać :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki2000-07-21 12:08:15 | sadyl inne posty tego autora
"M.W." wrote: > > A zebys wiedzial z czego robia te parowki to bys sie tym nie > chwalil...;-))))))))))))))) > A może właśnie wie i się chwali, że taki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przeprowadzka2000-07-22 07:52:41 | sadyl inne posty tego autora
Martucha wrote: > > We wtorek sie przeprowadzam. Bardzo sie z tego ciesze, nie zaprzeczam > (poniewaz wyprowadzamy sie od mojej przyszlej tesciowej, Definicja koleżanki, w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki2000-07-22 07:46:18 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > Duza sztuka. Gdzie tu kupic dobre parowki? W 3city w dziurze pod dworcem w Gdańsku (przejście z PKP do City Forum) Mają pyszne wędliny - nawet parówki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tzaziki - jaki serek najlepszy?2000-07-22 23:38:28 | sadyl inne posty tego autora
Artur Nowacki wrote: > > Dla niewtajemniczonych to serek widzewski to taki serek homogenizowany, z > malymi modyfikacjami tak ze wychodzi skrzyzowanie serka Toska z serkiem > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Popeye for ever2000-07-22 23:50:58 | sadyl inne posty tego autora
Wtrząchłem dzis: - szpinak (ale nie mamałyga typu Hortex, ale żywe szatkowane liście - nie widziałem osobiście w sklepach, ale gospodyni zeznaje, że Bonduelle robi cóś takiego) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Popeye for ever2000-07-23 11:49:38 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > > - szpinak (ale nie mama"yga typu Hortex, ale żywe szatkowane liście - > > nie widzia"em osobiście w sklepach, ale gospodyni zeznaje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Popeye for ever2000-07-23 21:23:43 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > Oj, dales sie pod pdpuscic ;-) > Ja widzialem, kupowalem, jadlem, rzeczywiscie jest takie i jest godne > polecenia. Ale mimo to, nadal bede sadzic ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia