Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-04-09 10:03:13 | sadyl inne posty tego autora
Piotr Pieczykolan wrote: > > Czasem będąc za miastem spotykam przy polnych drogach dziki szczypiorek. > Jest bardziej twardy i mniej soczysty od kupowanego w sklepie. > Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wrażenia z Makłowicza2001-04-09 10:09:52 | sadyl inne posty tego autora
Nie wiem - może tylko ja jestem taki wrażliwy a może jeszczo ktoś zwrócił na to uwagę: Jakie wrażenia wywołało na Was łyse świńskie ścierwo leżące na stole? Nie mam na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
OT było: Re: przyprawy a sprawa polska ....2001-04-09 21:17:45 | sadyl inne posty tego autora
Konrad Brywczyński wrote: > Mój cały czas stoi w pogotowiu. Farciarz sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wrażenia z Makłowicza2001-04-09 21:28:13 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > Ej przesadzacie chyba. Swinka jak swinka - czysciutka byla, rozowiutka. Może mam coś z percepcją RGB z mego tiwiseta, ale u mnie była bielutka > Jedyne co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wrażenia z Makłowicza2001-04-09 21:48:32 | sadyl inne posty tego autora
{Wilma} wrote: > > Mnie juz dawno zniesmaczyl widok Maklowicza oblizujacego palce a potem > mieszajacego w jedzeniu. czy ktoś z czystym sumieniem może powiedzieć, ze nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: W ktorym poscie?2001-04-10 08:21:43 | sadyl inne posty tego autora
{Wilma} wrote: > > Jak w temacie. Czy wiecie moze w ktorym poscie byla stronka o tlustym > jedzeniu? O to Ci chodzi? http://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=2088 72&dzia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: W ktorym poscie?2001-04-10 08:41:25 | sadyl inne posty tego autora
{Wilma} wrote: > ... jak nie cholesterol to podwyzszony cukier ... Czy to > aby nie skaranie Boskie? Oczywiście, że skaranie boskie. Bo zamiast rozmnożyć się w wieku 15-20 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmywarka - kilka pytan2001-04-11 21:39:46 | sadyl inne posty tego autora
misiczka wrote: > Wbrew pozorom, mycie naczyń w zmywarce wychodzi taniej niż ręczne, a zakup > zmywarki powinien się zwrócić po dwóch latach. Czytałam takie opracowanie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wafle przedkladane masa2001-04-11 21:43:32 | sadyl inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" wrote: > Rewelacyjny jest opisywany tu wiele razy kajmak z puszki mleka... ...a propos - czy ktoś próbował wzbnogacać mleko w puszce dodatkami ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Witam:)2001-04-11 21:51:41 | sadyl inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > dalej nie wiem, JAK to jest rude... kasztan? Miedz? > Rafael?Boticelli? Ruda malpa? OFF topic - na moje (fachowiec od kolorów włosów psiakrew..) basma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia