Szukana fraza: Autor: "Ewa" <t...@w...pl>
Znaleziono: 192 wiadomości
2002-10-21 14:33:12 | Ewa inne posty tego autora
Poradzcie mi. Zaprosilam gosci na niedziele na obiad, potem okazalo sie, ze cos tam musze jeszcze zalatwic i bede miala malo czasu na przygotowanie tego obiadu w niedziele. Jak myslicie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe przetwory2002-11-22 19:00:20 | EwaTe inne posty tego autora
Użytkownik Dorota (mama Oli i Zosi) <D...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:arkkbe$k24$...@n...tpi.pl... > Czas przetworów chyba powoli się kończy o ile ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe przetwory2002-11-23 16:53:43 | EwaTe inne posty tego autora
> blagam o przepis i do sloikow Przepis jest dziecinnie prosty. Glowke kapusty, albo mniej, zalezy, jakie masz naczynie, cienko szatkujesz . Na grubych oczkach tarki ucierasz troche ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe przetwory2002-11-24 19:53:35 | EwaTe inne posty tego autora
> > Zakladajac, ze robisz kapuche w litrowym sloiku, jakos nie widze mozliwosci > obciazenia talerzykiem+ sloik z woda. Dla mnie troche za mala srednica > "wlotu" do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy potrzebne przepisy na ciasta?2002-12-01 12:30:36 | EwaTe inne posty tego autora
Użytkownik <q...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:6...@n...onet .pl... > witam > wlasnie koncze sciaganie prawie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pasta z żółtego sera2002-12-08 14:23:48 | Ewa inne posty tego autora
Poloz na te paste kawalek awokado. Moim zdaniem usuwa zapach czosnku. E. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto Krysi Thompson - dopisek2003-01-03 18:50:58 | EwaTe inne posty tego autora
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do grup dyskusyjnych napisał:lq9b1v8ltt6jopgboqrebt271pbbv7ardd@4 ax.com.. . > tradycyjnie pwoinno byc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto Krysi Thompson - dopisek2003-01-05 19:19:47 | EwaTe inne posty tego autora
Upieklam dzisiaj Krysine ciasto. Jest pyszne, zwlaszcza po nasaczeniu alkoholem, ale troche mi sie rozlatuje, to znaczy kruszy przy krojeniu. Krysiu, czy ono tak ma? Drugie pytanie, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Najpierw Popielec2003-03-01 18:04:07 | ewaTe inne posty tego autora
U Was już Wielkanoc, a ja chciałabym przypomnieć, że najpierw jest Popielec. Co jecie tego dnia? Ja pamiętam, że moja babcia jadała w Popielec i w Wielki Piątek jakąś zupę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: quiche?2003-02-01 17:36:20 | ewaTe inne posty tego autora
Użytkownik tola <w...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:zFA_9.60189$x...@n...chello.a t... > > Istnieje jeszcze wiele innych rodzajów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia