Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "batory" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 109 wiadomości





Re: Majonez, musztarda - które najlepsze?

2004-01-17 18:23:05 | batory inne posty tego autora

Hejka, ja optuję za kieleckim, moim zdaniem najbardziej przypomina majonez zrobiony w domu. Ale np. do jaj na twardo jest nieco zbyt rzadki - jak mi się bardzo nie chce robić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa pomidorowa

2004-01-17 18:32:48 | batory inne posty tego autora

Właśnie jestem w trakcie robienia pomidorówki eksperymentalnej. Otóż małżonek mój 5 dni temu ugotował rosołek na cielęcine, ale ponieważ do następnego dnia nic z cielęciny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: od?a??ca panierka

2004-01-20 15:43:30 | batory inne posty tego autora

, > > Ej, chyba trzeba wrócić do szkoły. ;-)  Tkanka mięsna to jednak nie > tkanka tłuszczowa, tak u świni, jak krowy, jak kury, czy człowieka. > > Władysław No ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zakwas na żurek - przepis

2004-01-20 16:42:40 | batory inne posty tego autora

Może powinien trochę dłużej postać? -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co w prodizu ?

2004-01-20 18:12:32 | batory inne posty tego autora

> Hej, witam Was wszystki cieplutko !! > Mam taka prosbe... > Moglibyscie sprobowac podac mi jakis przepis na zapiekanke, ktora moglabym > zrobic w prodizu? (Nie mam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rosol

2004-01-23 15:42:45 | batory inne posty tego autora

No, oczywiście, wszyscy Państwo posiadają gosposie, albo przynajmniej jedną osobę niepracującą w rodzinie, aby codziennie mogła przygotować świeży obiadek. (Jak coś zostanie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rosol

2004-01-23 16:34:07 | batory inne posty tego autora

> > > ja tak dużo nie zarabiam, zeby sobie móc pozwoloć na marnotrawienie żywności > > a zarabiasz na tyle dużo, żeby opłacać potem zatrucie pokarmowe i inne > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rosol

2004-01-23 17:04:32 | batory inne posty tego autora

> >Do tej grupy zaliczam np lekuchno skwaśniały rosołek, > > Dla mnie skwaśniały rosołek już z tej grupy odpada, > Nie skwaśniały, tylko taki, który dopiero ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

było: rosół, jest: całkiem zgnite mięso

2004-01-23 18:58:34 | batory inne posty tego autora

Noo, właśnie, co powiecie o "całkiem zgnitym (tak me dzieci mawiały) mięsie"? Właśnie postawiłam udziec barani do zgnicia. Inaczej jest niedobry. Obłożyłam go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: było: rosół, jest: całkiem zgnite mięso

2004-01-23 21:14:58 | batory inne posty tego autora

> > Zamiast przetrzymywać to rób na szybko z ananasem lub papają. > Od nich wszystko skruszeje. > :-) > -- > Pozdrawiam, Jerzy > > Błe... Na słodko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 11