Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Horrendum" <h...@w...pl>
Znaleziono: 85 wiadomości





Re: carbonara - odpowiadam na wezwanie

2001-03-21 18:59:53 | Horrendum inne posty tego autora

niezywkle ciezko wypowiadac sie o profanacji ..... mnie osobiscie jak cos smakuje, to jem. ale, oczywiscie, nie bedzi eto "klasyczna" carbonara, ktora groszku nie przewiduje. H. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy rosol /wywar/ na miesie jest zdrowy?

2001-01-07 12:19:27 | Horrendum inne posty tego autora

Tak jeszcze na marginesie a propos wiedzy "żywnościowej" .... jak doniosła wyborcza coś koło 20 procent narodu boi się pić mleka, aby wściekłe nie było. Amen. Co do ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: Czy rosol /wywar/ na miesie jest zdrowy?

2001-01-07 12:19:27 | Horrendum inne posty tego autora

Tak jeszcze na marginesie a propos wiedzy "żywnościowej" .... jak doniosła wyborcza coś koło 20 procent narodu boi się pić mleka, aby wściekłe nie było. Amen. Co do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ryby

2001-01-17 20:34:41 | Horrendum inne posty tego autora

a o jaką dietę chodzi? H Użytkownik adasko <f...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:944uqv$q70$...@n...tpi.pl... > cześć potrzebne mi są przepisy na ryby ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spotkanie

2001-03-30 21:10:43 | Horrendum inne posty tego autora

idea zacna, ale konicznie niech beda warunki nienmaitowe dla nieco starszych uzytkownikow internetu :))) H. Użytkownik busek <b...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Garnki ze stali nierdzewnej - ale jakie?

2000-12-28 22:26:20 | Horrendum inne posty tego autora

Czołem, > Im ciezsze dno, tym lepsze. Najlepsze z dnem miedzianym. U nas te z > naprawde dobrej stali maja numer 18/10, co oznacza grubosc blachy. Chyba jednak oznacza to skład ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Thermomix

2000-12-31 12:12:30 | Horrendum inne posty tego autora

Ja też jestem bardzo zadowolony, aczkolwiek uzywam go głównie jako mikser i mieszacz, praktycznie nic nie podgrzewam. Ale mak na wigilie zmielił, poza tym daje sobie radę nawet z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

szkoły kucharskie

2001-01-02 11:13:53 | Horrendum inne posty tego autora

czy ktoś cos wie o szkołach kucharskich? Wyszukiwarkiw yrzucają duzo zagranicnzych, polskich zero. Może ktoś coś takieog juz przerobił? H [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

przepisy a prawa autorskie

2001-01-06 19:51:01 | Horrendum inne posty tego autora

Tak gwoli jasności - przepis jako IDEA jakiejs potrawy nie jest chroniony prawnoautorsko. Chroniony może być natomiast sposób wyrazenia tej idei, czyli konkretny utwór słowny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Logo (0/1)

2001-01-07 12:35:45 | Horrendum inne posty tego autora

Ach sowa .... Zwłaszcza po porawkach z dobrej amrynaty is kruszona odpowiednio ... Jadł ktoś? H Użytkownik Maciek 'Babcia' Dobosz <b...@j...org.pl> w wiadomości do grup ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 9