Szukana fraza: Autor: "Jerzy" <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-09-24 18:01:34 | Jerzy inne posty tego autora
> Jak przywioza jedzenie, to sie da, a dzis przywiezli mi herbate i > poduszki. Nie lubie chodzic po sklepach, wiec kupuje internetowo, i UPS > wszystko ladnie pod drzwi dostarcza. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ###Re: moze sie czepiam...2001-09-24 18:18:49 | Jerzy inne posty tego autora
> hyhyhy, jestem ruda, Ha, ha, haaa, sam prosiłem moją ślubna co by się farbowała na ten kolor [hną i basmą], żeby była bardziej wredna, nic z tego nie wyszło, kolor włosów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moze sie czepiam...2001-09-24 18:23:17 | Jerzy inne posty tego autora
> Margola!! > Ja chcę w to wierzyć, że Twoje Oczy są najpiekniejsze na świecie, mają nie > tylko ślad ale czteropasmową autostradę porozumienia, są zielone, a Ty sama ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fois gra, gulasz watróbkowy2001-09-24 18:56:07 | Jerzy inne posty tego autora
[...] > Foie gras to francuska nazwa przerosnietych watrobek ze specjalnie > tuczonych gesi. [...] Mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle. Brrr... pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moze sie czepiam...2001-09-24 19:02:13 | Jerzy inne posty tego autora
> Wszystko sie Tobie pomyliło!!!!! > Arab to by krzyczał o blondynkę! Arab by wiedział, ty dziwnym trafem też wiesz, czyli Arab? pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ###Re: moze sie czepiam...2001-09-24 19:07:17 | Jerzy inne posty tego autora
> Holender - reinkarnacja Experta jakas ??? Coś na kształt tego, ale, oby nie. > Herbatka (tez ruda i w dodatku juz nieco spieniona) A na zdjęciach czarna [basma?], tylko nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dzien dobry :))2001-09-24 19:16:24 | Jerzy inne posty tego autora
> Fajnie ze jestes:))) Ucałuj tę małą i piegowatą ode mnie, za to, że cię tu sprowadziła. :-))) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PRL i jedzenie2001-09-24 19:24:38 | Jerzy inne posty tego autora
> Dobre wedliny w PRL utrtzmaly sie co najwyzej do wczesnego Gierka. > Niemneij i wtedy nielatwo je bylo kupic. Potem z roku na rok > wedliniarstwo u nas upadalo, by do dzisiaj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bylo: Facjata, teraz:machina i pytania Jerzego2001-09-24 19:32:19 | Jerzy inne posty tego autora
> To dlaczego nie zmieniles??????? No, wiesz, jestem skromny, uczono mnie, ze KOBIETY maja, pier[w]szenstwo. Niby drobiazg, prawda? A ile elegancji? pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fois gra, gulasz watróbkowy2001-09-24 19:41:17 | Jerzy inne posty tego autora
> > > Foie gras to francuska nazwa przerosnietych watrobek ze specjalnie > > > tuczonych gesi. [...] > > Mam nadzieje, ze to nie to o czym mysle. Brrr... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia