Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Bakino" <b...@w...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości





Re: faszerowana ryba

2003-12-11 15:50:58 | Bakino inne posty tego autora

> Może z sosem koperkowym ? Chrzanowym ? Właśnie o chrzanowym myślałam, ale jakoś tak mi nie pasuje do końca. Koperkowy to chyba będzie TO. Dzięki Teraz musze od kogoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OT: Makłowicz

2003-12-16 08:28:16 | Bakino inne posty tego autora

> > Monika > coś podsunę... :) > ( na rozwianie skrupułów ,powiem,że nie było mi trudno... :) Pozwolisz, że i ja coś Tobie pokaże (mnie równoież nie kosztowało to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak stopic 0,5 kg karmelu..? - poskromiłam

2003-12-17 13:12:25 | Bakino inne posty tego autora

> > Ale po co te jabłka, czy ktoś w końcu może mi wytłumaczyć? > > Z wcześniejszych postów wynika, że po to, żeby pierniczki były miękkie. > Aczkolwiek, o ile ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OT poparzenie

2003-12-17 16:27:59 | Bakino inne posty tego autora

> co zrobic z palcem, ktory dopiero co mial kontakt z goraca blacha (ok 200C)? > poza tym, ze amputowac? > zimna woda usmierza bol, ale na ktorko, a nie moge caly dzien stac przy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Surówka z czerwonej kapusty

2004-01-27 08:17:46 | Bakino inne posty tego autora

> Jak zrobić taką surówkę, aby była miękka, soczysta i smakowała jak surówka? Ja to robię w ten sposób: - kapustę szatkuję (kroję na długie wąziutki paseczki), płucze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Co z resztką kurczaka

2004-01-27 08:27:12 | Bakino inne posty tego autora

Pomórzcie bo nie mam pomysłu, przedwczoraj był pieczony kurczak na obiad i została go ćwiartka, tzn. pierś i jej okolice oraz troszkę sosu, który powstał podczas pieczenia. Kotu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z resztką kurczaka

2004-01-27 14:59:26 | Bakino inne posty tego autora

> Skoro był mocno przyprawiony, tak, że kot nie tknie, to trudno coś > sensownie doradzić, skoro nie wiemy czym. Był przyprawiany raczej tradycyjnie: głównie przykrawą do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z resztką kurczaka

2004-01-27 16:24:17 | Bakino inne posty tego autora

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi :-))) -- Pozdrawiam smacznie Bakino b...@w...pl GG: 2389134 [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tiramisu - macie przepis :)

2004-01-28 08:53:52 | Bakino inne posty tego autora

> Macie kochani, przepis jest bezpośrednio od Włocha - kucharza z jednej z > włoskich restauracji. (lepiej żeby tego tutaj nie zobaczył, bo mi się > dostanie !! :)) Przepis ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: koniec miesiąca...

2004-01-28 15:16:21 | Bakino inne posty tego autora

> Rolada ziemniaczana: > Ciasto jak na kopytka. > Nadzienie, to cebula usmażona z kiełbasą + dużo pieprzu > Ciasto rozwałkować i posmarować farszem, zrolować. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 16