Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Znaleziono: 428 wiadomości





Re: proporcje na wi?ksz? grup? - carbonara

2002-10-10 09:14:54 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

asia <a...@w...pl> w <news:13040-1034238702@mail.hanslik.com.pl > napisał(a): > to samo przyszlo mi do glowy...Konrad..wiec jak? Nijak. Tzn. to nie wieczorek kawalerski. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: www.wigilia.pl - 1 rocznica, wiecej przepisów

2002-11-15 12:11:00 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Wigilia.pl <b...@w...pl> w <news:ar2c33$is7$1@news.tpi.pl> napisał(a): > Mylisz sie drogi Konradzie. Przeprosilem wszystkich i bilem sie w > piersi. Okay. A ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: APEL

2002-11-20 09:28:20 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

margola & zielarz <malgos@spamu_nie_kochamy.panda.bg.univ.gd a.pl> w <news:arfjou$d1u$2@news.tpi.pl> napisał(a): > Konrad, jak to zrobic? Wlasnie sie oglosil na grupie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos do pizzy - pytanie

2002-11-27 08:49:37 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w <news:uu09uug7p96tcjsskreffuu71s938rr07o@4 ax.com> napisał(a): > jezu, jakie Ty rozne herezje opowiadasz, Konrad; bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos do pizzy - pytanie

2002-11-28 08:31:36 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w <news:rqibuu0715pe2hlabgquepf80bjbgel0rl@4 ax.com> napisał(a): > Konradzie! JAK Ty mozesz pamietac tak odlegle ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Duszone kapelusze z borowików

2003-07-20 11:42:31 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

troll_alex wrote: > "Następny był Konrad Brywczynski. Konradowi brakowało zdjęciowego > zawijasa w grzywce. Troszeczkę bardziej zaokrąglony na buzi (cóż - > przez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierwszy raz robilam pizze - dluuugie

2002-05-13 13:46:25 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <w...@u...fu-berlin.de> napisał(a): > nie wiem. Ja piekę 20-30 minut i jest dobra. Za sucha mi nigdy nie > wyszła, kwestia tego, co na górze jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierwszy raz robilam pizze - dluuugie

2002-05-13 20:47:30 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <v...@w...pl> napisał(a): > jedno pytanie tylko: a po co proszek do pieczenia ???? Bo to był przepis na ciasto a'la pizza huć. :-D -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: solone sardele - i co dalej???

2002-05-14 09:44:01 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <M...@i...pl> napisał(a): > I czy to jest to samo co anchois??? Tak. Fajne są na pizzy, jak ktoś lubi te smaki. -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A gdyby tak...

2002-05-14 19:55:42 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora

Użytkownik <0...@m...pl> napisał(a): > Andersa 16. Moja mama wychowała się na Lewartowskiego, do ambasady chodziła po znaczki z Mao. :-) -- Konrad J. Brywczyński ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 10 ... 20 ... 43