Szukana fraza: Autor: waldemar z domu <w...@t...de>
Znaleziono: 911 wiadomości
2003-01-30 20:20:24 | waldemar z domu inne posty tego autora
waldek wrote: >> a glutaminian sodu z glonów jest naturalny czy sztuczny? > ========== > Z tego co mi wiadomo, naturalny glutaminian sodu z jest uzyskiwny > z jakiejs ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieprz zielony w zalewie2003-01-30 20:25:07 | waldemar z domu inne posty tego autora
MS wrote: > Mam problem, otóż mam przyprawę i nie wiem co z niej można zrobić. Nazywa > się ona Pieprz zielony w occie winnym. Może ktoś ma jakiś pomysł na > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieprz zielony w zalewie2003-02-01 18:39:14 | waldemar z domu inne posty tego autora
MS wrote: > Dzięki za pomoc!!! > >> Mogłobyś napisać przynajmniej płeć, jak się swojego imienia wstydzisz, >> nie musiałbym pisać w rodzaju nijakim. > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: JAK???2003-02-01 18:41:34 | waldemar z domu inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > Jajeczko to chyba na twardziutko ? i nie pory tylko portki Waldek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczarki do pizzy2003-02-02 14:03:53 | waldemar z domu inne posty tego autora
Popi wrote: > Witam !! > > Mam mały problem. Jutro mam robić pizze i zawsze robiłem pieczarki w ten > sposób ze kriłem je na bardzo drobne plastry i dusiłem ale po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maszyna do pieczenia chleba...2003-02-02 18:50:25 | waldemar z domu inne posty tego autora
syso wrote: > Pattie wrote: >> a gdzie mozna takie cudo kupic? > > > W sklepach nie widzialam, najszybciej na Allegro. :-)) w "każdym" sklepie. Ostatnio ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parmezan2003-02-10 19:33:04 | waldemar z domu inne posty tego autora
Tenpa Dhargye wrote: > Witam, > zostałem obdarowany sporym kawałkiem oryginalnego parmezanu. > Może ktoś z szanownych grupowiczów ma pomysł jak go > spożytkować. W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Fondue - prośba o porad2003-02-10 19:37:47 | waldemar z domu inne posty tego autora
> u nas jakis czas temu w Coopie (ale chyba nie tym samym;)) byly garnki do > fondue nie okragle ale w ksztalcie kawalka sera emmentaler i w kolorze > zoltym "z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: shoarme2003-02-11 19:02:23 | waldemar z domu inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > . Było tam coś o 10km mięsa >> w płatach i 5kg mielonego. >> Pytanie filozoficzne: jaki przepis uznasz za oryginalny? >> Waldek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Parmezan2003-02-12 20:01:33 | waldemar z domu inne posty tego autora
Kasia L. wrote: >> trzeba jeszcze "duży kawał" zdefiniować. Do 1kg bym nic nie robił, bo >> kilo parmezanu znika u mnie po ok. 2 tygodniach ;-) Jak dużo bardzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia