Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Znaleziono: 579 wiadomości





Re: rokpol - gatunki

2003-01-09 00:59:05 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Wed, 8 Jan 2003 10:34:56 +0100, "Piotr/inw" <i...@w...art.alto.com.pl> wrote: >Już dawno zacząłem unikać Rokpola jak ognia. W niczym nie przypomina sera ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: renifer i jego mieso

2003-01-09 00:59:09 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On 8 Jan 2003 11:16:45 +0100, A...@m...umu.se (Agnieszka Szalewska) wrote: > > >>Użytkownik { Magda } <m...@p...pl> w wiadomości do grup ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jalowcowka

2003-01-09 00:59:11 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Wed, 08 Jan 2003 14:49:00 +0100, Krystyna Chiger <k...@p...pl> wrote: >Jak chcesz te jałowcowke robic? Zacier jalowcowy i przepedzic? >Wtedy duzo wiecej cukru, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciekawostka dietetyczna :)

2003-01-09 00:59:14 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Wed, 8 Jan 2003 13:49:23 +0000 (UTC), G...@U...onet.pl (Grzegorz Janoszka) wrote: >W ostatni weekend przez przypadek rzuciło mi się coś na TV (może było ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parówki

2003-01-10 01:29:53 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Thu, 9 Jan 2003 09:58:01 +0000 (UTC), G...@U...onet.pl (Grzegorz Janoszka) wrote: >Wiesz, młynkami koloidowymi można zmielić wszystko - nogi, skóry ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie masło do kremów

2003-01-14 01:06:49 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Mon, 13 Jan 2003 10:03:23 +0100, Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> wrote: >Poczekaj na Unię Europejską. W Unii tylko to się zwie masłem, co jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wino - jakie najslodsze

2003-01-14 01:06:52 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Mon, 13 Jan 2003 13:50:18 +0000, Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: >On Mon, 13 Jan 2003 13:45:24 +0100, "gerard" <g...@t...pl> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czekolada

2003-01-17 22:18:33 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Fri, 17 Jan 2003 21:02:15 +0100, Marcin E. Hamerla <m...@p...onet.pl> wrote: >"Wedzonych" trzeba przede wszystkim nalezy unikac. Efekt wedzenia >uzyskuje sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: E330 [było: barwniki; E konserwanty; E antyutleniacze i inne E]

2003-02-28 00:31:15 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Thu, 27 Feb 2003 19:50:45 +0100, "Ryhoo Sos." <d...@i...pl> wrote: >To co piszesz jest OK, a dlaczego tak często podawana jest informacja, >że takie to a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spirytus

2003-03-01 01:22:13 | Dariusz K. Ladziak inne posty tego autora

On Fri, 28 Feb 2003 12:06:36 +0100, =?ISO-8859-2?Q?zdzis=B3aw?= <...@...co> wrote: >Jak go rozrobić,żeby był dobry ? >Mam litr i zastanawiamsię czy zrobic oklepana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 30 ... 58