Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości





Re: O jogurcie jeszcze - co z nim/z niego można jeszcze ?

2004-10-13 21:37:18 | waldek inne posty tego autora

brow(J)arek wrote: > Witam, > > W nawiązaniu do watku o jogurcie (takim raczej kwaśnym niz slodkim)... === Sos do ryb: 3 łyżki jogurtu, pęczek bazyli, trochę czosnku, soli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Moje pierogi zawierają błą. Ale jaki ?

2004-10-14 13:11:11 | waldek inne posty tego autora

batory wrote: > TZ - bardzo bardzo dawno dawno temu zwał(a) się mężem (żoną). Nieco > później - partnerem. Obecnie - TZ = Towarzysz Zycia. Ale to mniej > więcej to samo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos pieczarkowy

2004-10-14 15:33:08 | waldek inne posty tego autora

Stanislaw Trepczyk wrote: > kostkie rosolowa-grzybowa rozpuszczam w filizance. === To już chyba prościej zrobić sos knora. Przynajmniej pieczarek nie trzeba smażyć, a w niezwykłych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wątróbka drobiowa

2004-10-17 22:32:54 | waldek inne posty tego autora

Honorata wrote: > Witam, > Zacznę od przedstawienia się. Mam na imię Honorata (co można > przeczytać na dole) Zajrzałam tu pierwszy, ale pewnie nie ostatni. W > kuchni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

łosoś w burakach

2004-10-17 22:55:35 | waldek inne posty tego autora

=== Zaintrygowany niecodziennym połączeniem składników, tropem wczorajszego Okrasy - zrobiłem to coś. Ściśle wg przepisu. KICHA! DO CHRZANU! Nie dość, że łosoś całkiem się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Imbir

2004-10-18 21:04:52 | waldek inne posty tego autora

monia wrote: > czesc, > mam pytanko dotyczace korzenia imbiru.. co z tym mozna > zrobic? czy mozna to jakos ususzyc aby zatrzymac cos na > pozniej? === Przechowuję w lodówce ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Imbir

2004-10-18 21:57:28 | waldek inne posty tego autora

*madzik* wrote: > Dnia 10/18/04 11:20 PM, Shrek napisał/-a: > >> Mozna rowniez dodawac do salatek (ale tzreba bardzo drobno posiekac, >> bo jest twardy). > > no ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ziemniaki po niemiecku

2004-10-20 22:57:06 | waldek inne posty tego autora

dawid dlugosz wrote: > Największą zagadką było dla mnie co zrobić, aby > ziemniaki zachowały odpowiednią konsystencję po wymieszaniu. Podczas > nabierania tamtej sałatki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ziemniaki po niemiecku

2004-10-20 23:19:58 | waldek inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le jeudi 21 octobre 2004 ŕ 00:57:06, vous écriviez : > >> Mimo, że byliśmy kiedyś drugą potęgą Świata w produkcji ziemniaków, >> to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jarzynka na ciepło

2004-10-20 23:29:19 | waldek inne posty tego autora

Małgorzatka+ wrote: > Witam! > > Dzisiaj zrobiłam takie "cuś" i wyszło całkiem pyszne: > na oliwie poddusiłam drobno pokrojone - marchwewkę, por (cały) oraz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 12 . [ 13 ] . 14 ... 20 ... 30