Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Agata" <a...@g...com.pl>
Znaleziono: 1966 wiadomości





Re: pieczarki w roli glownej - miks dluuugi (P)

2002-06-17 11:55:59 | AgataW inne posty tego autora

"Claris" <c...@w...pl> wrote: >Hej, > >Podpowiedzcie co można zrobić z pieczarek, ktore: Miks: KREM - ZUPA PIECZARKOWA 300 g pieczarek oczyścić, obetrzeć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pizza Przepis (OT)

2002-06-17 15:03:53 | AgataW inne posty tego autora

>Ach, nie podpiszę się ...miej odwage Anonimie.... AgataW. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: morze czeresni w ciescie (P)

2002-06-18 20:42:24 | AgataW inne posty tego autora

"Mapet\(ka\)" <l...@w...pl> wrote: >Mam mnostwo czeresni. Dokladnie 2 drzewa. Co mozna zrobis z czeresni? >Slyszalam, ze przetwory wychodza marne. Babcia zrobila ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

a gdyby tak cebule z piekarnika po francusku (P)

2002-06-18 20:49:49 | AgataW inne posty tego autora

Bierzemy cebule, zrywamy zaledwie pierwsza warstwe ochronna - pozostale koniecznie zostaja.....Teraz nozykiem ciach na dwie identyczne polowki......ukladamy w piekarniku srodkiem do gory i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

no to lecim dalej z ta cebula (P) niby smalec

2002-06-18 21:02:21 | AgataW inne posty tego autora

500 g cebuli 500 g jablek 50g masla 200 g sloniny sol pieprz Obieramy i kroimy na bardzo cieniutkie plasterki jablka i cebule. Siekamy slonine na skwarki i zesmalczamy na masle. Wrzucamy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Chlodnik bulgarski Tarator (P) (fr.)

2002-06-18 21:12:32 | AgataW inne posty tego autora

cos za banalne dzis daje........ 500 g naturalnego jogurtu, 150 g posiekanego ogorka, 60 g posiekanych wloskich orzechow, 1-2 lyzeczki oliwy, koper, sol, pieprz, zmiazdzony czosnek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

cebula mloda pod beszamelem (P) (fr.)

2002-06-18 21:30:38 | AgataW inne posty tego autora

Przystawka dla 6 osob Potrzebujemy : 500g cebuli, 6 jajek, Na sos : 50g masla, 40g maki, 1/2 litra mleka, 100g smietany, 100g gruyera startego, 50g parmezanu, pieprz,sol, galke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: i po czeresniach....(OT) i po japkah

2002-06-19 07:25:12 | AgataW inne posty tego autora

"Mapet\(ka\)" <l...@w...pl> wrote: Ja wracam z pracy, a >drzewa lyse. To znaczy, tak zupelnie lyse to nie sa, cos niecos zostalo, ale >tak zupelnie do pojedzenia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Milk&Toast&Honey - napitki z bzu (OT)

2002-06-19 07:45:52 | AgataW inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > >mam w domu zapas jednej butelki takiego cuda sprzed 15 lat. >najpierw bylo dosc slodkie i byle jakie, ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a gdyby tak cebule z piekarnika po francusku (P)

2002-06-19 22:25:20 | AgataW inne posty tego autora

"Talka" <a...@p...onet.pl> wrote: >a wypróbowałaś ten przepis? bo ja zapisałam go sobie, ale jakoś nie mogę sie >przekonać żeby go zrobic, no bo same ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 50 ... 90 ... 98 . [ 99 ] . 100 ... 110 ... 150 ... 197