Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1057 wiadomości





Re: KONKURS Z PRZYMRUŻONYM OKIEM

2001-05-30 14:09:01 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > PYTANIE: DLACZEGO KACHNA GOTOWAŁA ZUPĘ POMIDOROWĄ 11 GODZIN??? > > DLA AUTORÓW NAJCIEKAWSZYCH ODPOWIEDZI PRZEWIDUJĘ NAGRODĘ NIESPODZIANKĘ bo kupiła nową ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to jest rafinada?

2001-06-01 09:02:37 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Mam kilka ciekawych i nowych przepisów, ale w nich w roli głównej występuje > cukier rafinada, możecie powiedzieć co to jest?? Gdzie można kupić, ja na > mojej wsi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przyrzadzic szpiak?

2001-06-05 07:43:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Slyszalem ze jest dobrym zrodlem zelaza. > > A to podobno nieprawda. Efekt pomylki sprzed lat, kiedy jakis > naukowiec postawil blednie przecinek. I od wtedy pokutuje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Topfen strudel mit vanila sauce

2001-06-05 07:50:42 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Prosze Grupowiczow o pomoc w odnalezieniu w/w przepisu .W ubieglym roku > bylismy na wakacjach w Austrii i tam wlasnie rozsmakowalam sie w tym > serniczku. Niestety mimo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Topfen strudel mit vanila sauce

2001-06-05 10:03:56 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > > Prosze Grupowiczow o pomoc w odnalezieniu w/w przepisu .W ubieglym roku > > > bylismy na wakacjach w Austrii i tam wlasnie rozsmakowalam sie w tym > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Topfen strudel mit vanila sauce

2001-06-05 12:21:38 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Maria schrieb: > > Prosze Grupowiczow o pomoc w odnalezieniu w/w przepisu .W ubieglym roku > bylismy na wakacjach w Austrii i tam wlasnie rozsmakowalam sie w tym > serniczku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: STRUDEL -> ciasto

2001-06-06 08:03:16 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Chyba Agata ma rację. Jadlam kiedyś wyborny strudel z jablkami i galka lodow > waniliowych w Szwajcarii i ciasto niewiele miało wspolnego z ciastem > francuskim. W ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Topfen strudel mit vanila sauce

2001-06-06 08:09:39 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Chyba niekoniecznie... ale tu juz jest droga na skroty, skoro uzywa sie > gotowego polproduktu. Nie wiem, czy u nas mozna kupic cos takiego... już się poprawiłem. Nie jest to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: LASAGNE - trzeba podgotowac przed zapieczeniem czy nie ???

2001-06-06 08:17:46 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > opakowaniu jest > > >napisane ze nie trzeba gotowac > > Ja nigdy nie gotuje ani nawet nie zamaczam przed. Sos musi byc po > > prostu odpowiedniej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na barszcz czerwony.

2001-06-06 08:24:39 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> > Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie barszcz czerwony nie na zakwasie > > buraczanym to po prostu zupa buraczana. > > > > To nie wiesz, ze tu nie wolno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 70 ... 106