Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-04-16 12:30:48 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Wiesiaczek pisze: > W dniu 16.04.2015 o 01:07, Ikselka pisze: >> ...Polsko do walki o prawdę - kłamstwom cmentarnych hien z TVN powiedz NIE! >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 16:23:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>> Moja ciocia zrobiła kiedyś "wermut" z ryżu i rodzynek, o ile dobrze >>> pamiętam (rodzynki były na pewno, ale z tym ryżem mogłam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 16:25:07 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >> Bałkańskim zwyczajem jest żeby wypić. I to nie tylko jak niektórzy tutaj, >> przy dwóch okazjach -- oni powodów znają znacznie więcej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 16:37:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >> Ech, nienawiść... Próbuję odszukać w pamięci smak, który byłby >> dla mnie nienawistny -- nie udaje mi się. > > OK, to abominacja. Anyż ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szpitale czy obozy koncentracyjne?2015-04-16 16:44:01 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Stefan napisał: > Nie wpadłem na pomysł żeby sfotografować moje posiłki w szpitalu. > Powiem ci jedno - to co na fotografiach mają na talerzyku na jeden > posiłek, ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 18:28:23 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >> Zastosowania deserowe bym dał na trzecim miejscu. > > Najbardziej polecam taki pomysł: > http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/01/wesoe -galare tki.html ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 18:35:46 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >> O abominacji anyżkowej słyszę nie pierwszy raz. Drugą taką rośliną, >> która powoduje czasem powoduje równie gwałtowne reakcje jest lukrecja. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 18:57:38 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >> Najlepsze lekarstwo na żołądek: Jagermeister. > > A ić! > > Choć jeden mały kieliszeczek mi smakował, ale po następnych żałowałam... Na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 18:59:17 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: > Tak na marginesie - z tych foremek na lód wcale nie tak łatwo wyjąć > galaretki, żeby nie straciły fasonu. Więc niech już tak nie bajerują > na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym jajem?2015-04-16 20:26:03 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>> Tak na marginesie - z tych foremek na lód wcale nie tak łatwo wyjąć >>> galaretki, żeby nie straciły fasonu. Więc niech już tak nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia