Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-09-03 08:15:12 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
MechaGodzilla napisala: > zaraz na zmarnowanie.... > a gar powinien byc żeliwny o grubym dnie Są takie specjalne, zakręcane na amen. Dodatkowo jest atrakcja ze zgadywaniem, czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ło Jezzu..2001-09-05 11:14:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" napisala: > > > > Szczerze mówiąc - ugotować kurki, zalać zalewą - woda +ocet (zawsze > próbuję > > > i nie potrafię podać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ?o Jezzu..2001-09-06 08:02:05 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
sadyl napisala: > > > Najlepiej byłoby zamrozić [...] > > Zadałeś pytanie, na które to jest najlepsza odpowiedź. > > Docenisz to w zimie lub wczesną wiosną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ?o Jezzu..2001-09-06 11:42:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > >> > > Najlepiej by?oby zamrozi? [...] > >> > Zada?e? pytanie, na które to jest najlepsza odpowied?. > >> > Docenisz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zapasy na zimę...śliwki2001-09-07 07:39:38 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
AgataW napisala: > Sliwki na zimę > > " Zebrać z ogonkami w dzień pogodny gdy rosa opadnie. Zrywać > uważnie aby barwy nie zetrzeć. Układać w dębowych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zapasy na zimę...śliwki2001-09-07 10:48:22 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Jerzy napisal: > > Mam śliwki, mam starą studnię, smoła też by się znalazła. > > Ale skąd się bierze dębowe baryłki? A chętnie spróbowałabym, > > z czystej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: śliwowica2001-09-07 12:42:33 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info napisal: > Legalne, jeśli do użytku domowego. Nielegalne, jeśli na sprzedaż. Pewna jesteś? niedawno słyszałam, jak ktoś zazdrościł węgrom, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: maślaczki2001-09-14 09:27:14 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
MauaM napisala: > Kupiłam dziś rano kilogram pięknych maślaczków. > I zastanawiam się co można by z nich przyrządzić (oczywiście poza uduszeniem > ich z cebulką, w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Powidla, wreszczcie2001-10-09 11:31:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > > > Czy w Polsce tez sa takie mega-wegierki? > > > > > nie wiem czy nasze czy tylko z importu ale w sprzedazy sie > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cafe za Slupem - ryz z sosem....2001-10-10 11:20:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Monika napisala: (...) > zadowolona ze swych sukcesow w kuchni ekspresowej > Monika Przebijam! Kupiłam gotowe, "zaspawane" w folii danie pt. placek zbójnicki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia