Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Znaleziono: 1970 wiadomości
2002-03-16 16:11:02 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
waldemar z domu wrote: > >> moi drodzy. wobec faktu, ze w Szczecinie nie moge znalezc parmezanu w > >> kawalku mam pytanie, ile kosztuje kilogram tego cuda? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dawnakuchnia-wielkanoc2002-03-16 20:27:41 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Bożena" wrote: > archiwum :o) Wlasnie testuje parowki z jablkami w piwie ze strony Grzegorza > Ostrowskiego ;o) Mam nadzieje, ze zamelduje kolejny smakowity przepis ;o) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawozdanie - mazurek Magdy B2002-03-16 20:34:22 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Monisiatko wrote: > mnie sie wydaje, ze nawet mniej slodki moglby byc - tylko czy wtedy masa > wyszlaby dobra?? Trzebaby ja jeszcze dluzej gotowac - im wiecej cukru, tym szybciej. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dawnakuchnia-wielkanoc2002-03-16 22:02:43 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Bozena wrote: > Jak robisz ten boczek z jablkami? Boczek kroje w drobne paski wielkosci pol malego palca i lekko podsmazam w rondelku, gdy wypuszcza tluszcz, dodaje obrane ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dawnakuchnia-wielkanoc2002-03-17 00:34:26 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
"Art Plazewski." wrote: > > Jakie piwo? > Firestone Double Barrel MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wasze pierwsze doswiadczenia kulinarne2002-03-18 16:09:09 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
n...@m...ch wrote: > pamietam juz dokladnie menu, ale bylo wyciagniete z "Kuchni Polskiej", jedynej > duzej ksiazki kucharskiej jaka mielismy w domu (szara okladka i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kajmak z mleka skondensowanego2002-03-19 17:19:14 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Ewa wrote: > No właśnie - czy to musi się gotować aż trzy godziny???????? U mnie stoi na > kuchence dopiero godzinkę i już mi język do gardła ucieka....I drugie > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: W takiej kuchni nawet najgorsze potrawy smakują wspaniale2002-03-19 22:52:38 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Jak smiesz. To jest wredny apam. MB "Marek Osiński" wrote: > Witam, > Zobaczcie sami www.szafa.com.pl > Marek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kajmak z mleka skondensowanego2002-03-20 19:40:56 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
aniab wrote: > Mam pytanie a czy mozna na raz ugotowac kilka puszek np. 3 i troche je > przetrzymac> > Pytanie - jak dlugo je moge potrzymac ? Ile dni lub tygodni ? Ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dziki ryż2002-03-20 19:43:26 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Pilot wrote: > > A tak w ogole to poza nazwa, nie ma on nic wspolngo z ryzem (jest to gatunek > jakiejs amerykanskiej trawy). Swietnie sie sprawdza jako dodatek do ryzu. Dziki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia