Szukana fraza: Autor: "plitkin" <p...@i...pl>
Znaleziono: 119 wiadomości
2004-11-04 09:03:55 | plitkin inne posty tego autora
Dziecko w takim wieku moze spozywac krowie mleko? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Urzadzenie do ciasta2004-11-04 09:52:09 | plitkin inne posty tego autora
> Mąż... albo inszy facet Niezonaty. O standardowej orientacji seksualnej. > Chyba że zafundujesz sobie robota kuchennego albo thermomix to ci machina > wymiesza :-) To juz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Urzadzenie do ciasta2004-11-04 10:21:47 | plitkin inne posty tego autora
> przeciez pisalam - MALAKSER! Nie wiedzialem co to jest. Znalazlem to: http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id =8244&p kt_id=&pro_id= Nie wiem czy takie cos jest OK? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Urzadzenie do ciasta2004-11-04 14:32:47 | plitkin inne posty tego autora
> wypraszam sobie, przeciez napisalam wczoraj o robocie i napisalam nawet > konkretną nazwę jednego z modeli. Dzieki za info, ale czy ktos tego uzywa? Czy faktycznie potrafi dobrze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schabowy!2004-11-04 15:11:57 | plitkin inne posty tego autora
Ludzie!!! O czym wy tu piszecie? Z cala pewnoscia zapewniam was, ze solic mozna i wczesniej i pozniej. Jezeli mieso nie jest przemarynwoane - to najlepiej solic pod koniec smazenia. Jezeli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schabowy!2004-11-04 16:08:30 | plitkin inne posty tego autora
> Ale to się tyczy tylko obecnej pory roku, czy mroźnej zimy i upalnego lata > również? Bez przesady.... Nabijasz sie, czy o co ci chodzi? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schabowy!2004-11-05 08:51:26 | plitkin inne posty tego autora
> >> Ale to się tyczy tylko obecnej pory roku, czy mroźnej zimy i upalnego > >> lata > >> również? > Pytałam całkiem poważnie. Chyba kazdy sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić własny jogurt???2004-11-05 08:52:45 | plitkin inne posty tego autora
> a czemu nie a niby Danonki czy tez Bebiko (na bazie mleka krowiego)to z > owczego robione czy co??? > zresztą jak dziecko nie ma skazy białkowej to już od 6 miesiąca życia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie szynki - pytanie.2004-11-09 14:10:46 | plitkin inne posty tego autora
Najpierw obsmazyc aby powstala delikatna skorupka. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szpryca - ciasteczka i co jeszcze?2004-11-09 14:12:51 | plitkin inne posty tego autora
Kielbase. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia