Szukana fraza: Autor: Maciek <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 326 wiadomości
2005-02-01 23:08:30 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Tue, 1 Feb 2005 18:38:15 +0100, JerzyN napisał(a): > A na Kazimierzu nie ma? Nigdy nie widzialem. -- pozdrawiam Maciek "Invent something idiot-proof, and they will invent ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-19 10:53:56 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 19 Mar 2005 11:35:38 +0100, batory napisał(a): > Mięso do zimnej. I ogrzewać powolutku. Po zagotowaniu zszumować, Po co szumujesz rosol? -- Pozdrawiam Maciek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-19 20:13:03 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 19 Mar 2005 12:31:44 +0100, batory napisał(a): > No właśnie No tak, to kwestia priorytetow. U mnie rosol ma smakowac, a jak wyglada to juz jego prywatna sprawa... :) -- ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-19 20:17:58 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 19 Mar 2005 12:12:35 +0100, Waldemar napisał(a): > pewnie po to, by ładniej wyglądało. Te szare frendzle nie są trujące, > ale wyglądają szalenie nieapetycznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-20 00:18:39 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sun, 20 Mar 2005 00:16:02 +0100, Wojti napisał(a): >Ponoć ma mniej niezdrowego cholesterolu Cholesterol, przyjacielu, to sie rozciencza w zupelnie inny sposob, i to raczej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-20 11:06:12 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sun, 20 Mar 2005 10:27:52 +0100, batory napisał(a): > E, tam, to było takie komunistyczne bredzenie w czasach ogólnego niedoboru > wszystkiego. Rosół tak czy inaczej ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-20 12:01:44 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sun, 20 Mar 2005 12:39:33 +0100, batory napisał(a): > De gustibus non est disputandum O, to, to! -- Pozdrawiam Maciek "Everyone needs to believe in something. I believe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-20 12:03:26 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sun, 20 Mar 2005 12:23:09 +0100, Marcin E. Hamerla napisał(a): > Miller i spolka? Uprasza sie nie onecic. >>Zareczam, ze z dobrym skutkiem. > > Tutaj zdania sa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: prazone migdaly z budki..2005-03-20 14:44:42 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 19 Mar 2005 20:00:13 +0100, Chesky napisał(a): Sprobuj wrzacy karmel + odrobina mleka - ma powstac gesta, krzepnaca masa. Potem zanurzasz w tym migdaly, orzechy... Ja tak robie, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szynka wędzona surowa2005-03-21 23:49:52 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Mon, 21 Mar 2005 20:39:35 +0100, Karola napisał(a): > witam, > dysponuje taka szynka i nie wiem co z nia zrobic. Wrzucasz do wrzatku i gotujesz. Ile, to zalezy od wagi szynki, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia