Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Piotr Zawadzki <p...@f...pl>
Znaleziono: 125 wiadomości





Re: Solidarnosc i jej wartosci

2005-08-29 09:57:09 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

dianaza wrote: (...) > Pamietam, ale żadnych skutków ujemnych dla mnie nie odczułam...nikt mi > niczego nie zakazywał...tak samo mogłam wypowiadać swoje zdania jak > ... [ więcej ]

Grupa : pl.soc.inwalidzi

Re: galaretka z porzeczek

2004-06-28 15:11:12 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Lucyna napisała: > Szukam sprawdzonego przepisu na galaretkę porzeczkową. Może ktoś ma > doświadczenie w tej kwestii? Witam po długiej nieobecności BiSwK i od razu do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: HOT-DOG

2004-07-05 13:32:00 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

KK napisał: > Jako zapalony kucharz-hobbysta ;-), nabrałem ostatnio ochoty, żeeby zrobić > sobie i rodzince Hot-Doga :-) (...) Proponuję hot-dog a' la New York :-) Jedyny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego rosol metnieje?

2004-07-06 15:59:36 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Anna Ladorucka napisał: > Rosol robie prawie w kazda niedziele i zazwyczaj wychodzi klarowny. Jednak > tym razem, chociaz robilam wszystko jak zwykle, byl metny, prawie mleczny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego rosol metnieje?

2004-07-06 19:00:23 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Katalizator napisał: > cebulke przypalamy dla uzyskania zlotego, pieknego koloru No wiedziałem po prostu, że po coś ona tam jest :-D Tak to jest z przepisami, któe się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czeresnie!

2004-07-07 18:50:02 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

SoMeOnE napisał: > dostalismy ok. 10 kg czeresni. > Co mozna z nimi/nich zrobic? Oprócz wszelkich przepisów do zjedzenia "teraz" zawsze jeszcze pozostaje zamrażarka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-09 12:46:06 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Basia napisał: (...) > Czy w tej sytuacji, gdy moje porzeczki radośnie puscily sok pod wplywem > cukru moge to jeszcze jakos przerobic na trunek czy odpuscic sobie? To może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w sprawie produkcji napojów wyskokowych

2004-07-09 12:47:41 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Basia napisał: > ano wlasnie... w prawdzie kazdej sztuki z osobna druciakiem nie szorowalam, > tylko zbiorowo, w durszlaku, zimną woda zostały potraktowane, ale i tak > pewnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sushi z kalmarem ???

2004-07-09 12:48:34 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

wiku napisał: > jak przygotowac kalmara do sushi, zeby nie byl gumowaty ? > gotuje sie go tylko, czy wywmaga jakiejs specjalnej obrobki ? (...) Może stłuc go trochę? Nie wiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mieso

2004-08-25 07:11:06 | Piotr Zawadzki inne posty tego autora

Marcin E. Hamerla napisał: (...) > odpowiednie do spozycia, wywalilem je do kosza. I teraz pytanie: jak > rozpoznac kiedy mieso jest ewidentnie popsute, a kiedy jest o lekko > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 13