Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-07-16 12:04:35 | eM inne posty tego autora
"Niunia" pyta: > W jaki sposób korzystać z archiwum. Ra ta ta tam! http://groups.google.com/groups?hl=en&lr= &ie=UTF-8&g roup=pl.rec.kuchnia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: filet z soli i co dalej?2004-07-16 12:43:47 | eM eL inne posty tego autora
Paul Urstein <p...@A...ch> napisał(a): > > i upiec w temp. ok 190C przez ok. 20 minut (w zaleznosci od grubosci > fileta.) > > No wlasnie... albo nasze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Archiwum2004-07-16 15:22:41 | eM inne posty tego autora
"Niunia" pisze: > Dzieki za pomoc. A jeśli chodzi o "zakąskę" do kawy cappucino to > trudno powiedzieć. Ja zjadłabym pyszne lody tiramisu (albo jakos > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlety de volaille2004-07-18 23:53:12 | eM eL inne posty tego autora
MałgosiaM <m...@w...pl> napisał(a): > Chce jutro zrobic te kotlety na obiad ale nie mam pojęcia jak je dobrze > zwinac aby maslo nie ucieklo i planuje wlazyc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
mieta w kuchni - rzucam wyzwanie2004-07-19 13:07:32 | eM inne posty tego autora
Konia z rzedem temu, kto wymysli najlepszy pomysl na miętę, co to wyrosla w ogródku jak Las Stumilowy, bo lekkiego ducha gosposia, choc obczytala opakowanie i wiedziala, ze wyrosnie duzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: De volaille2004-07-19 13:44:41 | eM inne posty tego autora
Zgadzam sie z "Krysia Thompson", ktora pisze: > to juz zaczyna podejrzanie wygladac jak zrazy zawijane, Rzeczywiscie, to o co prosi "Olenka" pisząc: >> To ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mieta w kuchni - rzucam wyzwanie2004-07-19 15:05:52 | eM eL inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a): > a co masz przeciw sosowi mietowemu??? no?? > Nic...Byle nie do koniny :-) No i nie do steka... Kiedys ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Spagetti- sos2004-07-20 02:02:48 | eM eL inne posty tego autora
Asia <a...@p...onet.pl> napisał(a): > Witam wszystkich > Chciałabym zrobić dzisiaj Spagetti na obiad z mięsem mielonym, czy mogłabym > prosić o jakieś fajne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomidory - jak sa "hodowane"2004-07-20 11:20:45 | eM inne posty tego autora
"Gusiek" pisze: > Na szczęscie zaobserwowałam już nieco odmienne trendy i w tym roku > nie narzekam, można znaleźć odmiany, które pachną i smakują > pomidorami ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy (ciasto na pizze) - OT2004-07-20 11:40:24 | eM inne posty tego autora
"Marek" tak napisal: > nie masz nic do powiedzenia to milcz No nie, to ja cos powiem, bo straszyznie plemiennej pewno nie wypada sie wkurzyc, a mlody gniewny zawsze moze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia