Szukana fraza: Autor: "eM" <...@...c>
Znaleziono: 1711 wiadomości
2004-08-31 12:43:51 | eM inne posty tego autora
"Maria" pisze: > Probowalam juz kilkanascie przepisow, ale ten chyba mi najbardziej > spasowal. Zwlaszcza cynamonowo-orzechowa posypka... (...) Bardzo dziekuje - ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: arbuz dla doroslych Pascala2004-08-31 13:19:57 | eM eL inne posty tego autora
ktosia <k...@o...pl> napisał(a): > Czy ktos robil? > Ja pare lat temu eksperymentowalam z identycznym przepisem, ale moj arbuz > nie lubil alkoholu i nie chcial go ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cos dla fanow bazyli2004-08-31 13:33:11 | eM eL inne posty tego autora
ktosia <k...@o...pl> napisał(a): > Znalazlam przepis na przechowanie bazylii. .. > zrodlo: Frank Stein Pikantne przetwory > > 2 peczki bazylii > 6- 8 zabkow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto z coca-cola, czyli kokakola kejk - trzeba piec dluzej2004-08-31 15:43:44 | eM inne posty tego autora
"Zagubiona" pisze: > ja piklam za drugim razem przez godzine i tez zakalec wyszedl :( O rany :-(((. Do trzech razy sztuka? Pozdrawiam, eM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gotowanie na parze/przepisy i zdjecia2004-08-31 18:49:09 | eM eL inne posty tego autora
Magdalena Bassett <m...@o...com> napisał(a): > Dim sum to bardzo szerokie pojecie, obejmujace wiele roznych zakasek. > Wiekszosc z nich robi sie na parze. .. E tam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szprotki w oleju2004-08-31 19:45:07 | eM eL inne posty tego autora
gosia <g...@g...pl> napisał(a): > Macie pomysły na inne potrawy z tej rybki? Będę zobowiązana. Inna pasta: puszka rybek w oleju (125g czy cus kolo tego) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dla ciekawych - statystyki grupy2004-09-01 12:22:33 | eM inne posty tego autora
"waldek" pisze: > Ciekawe, ja widzę coś takiego: > > This Month Total > 118 axx@xxbxc (....) > Czy coś źle z moimi oczmi? Eee, tego... no...to byl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cafeteria2004-09-02 08:48:45 | eM inne posty tego autora
"(Na)Lesnik" pyta o kawe: > Wg braci kapucynów? :-))). No - cappuccino. Podobno nazwa pochodzi od brazowego koloru habitow braci kapucynow: brunatny habit ze spiczastym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Curry/Kmin (p) dlugie.2004-09-02 12:30:49 | eM eL inne posty tego autora
(w innym watku...) > "eM" pisze: > Ratuj. Zwykla piers kurczaka z kuminem nie wystarczy, reszta rodziny > sie oflagowala i grozi glodowka ;-). Nerwowe wyguglowanie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciekawe? Czy ja wiem...2004-09-02 13:45:19 | eM inne posty tego autora
Wątróbka, czy wontrupka - pod kazda postacia :-( Zapach, widok, kolor, polysk, jej niemrawa kinetycznosc. I smak. Bleeeh x 3 Brrr x 1 eM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia