Szukana fraza: Autor: "plitkin" <p...@i...pl>
Znaleziono: 119 wiadomości
2004-10-21 08:45:32 | plitkin inne posty tego autora
> Pozostanme przy tym, ktorego mam. I tak uwazam jest wysmienity, ma > sliczny wzorek na klindze od hartowania i wogole :D A jaki masz? Czy dobrze rozumiem, ze japonski? Ja bede ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zimowe sniadania na cieplo?2004-10-21 09:54:06 | plitkin inne posty tego autora
Nalesniki!!!! DUUUUZO NALESNIKOW!!!!!! Nadizenia przenajrozniejsze! Nalesniki GORA! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: imieniny2004-10-22 10:00:05 | plitkin inne posty tego autora
> no to moze cos zaproponuj :) ja jestem elastyczna No to prosze: Desery masz OK - ich i tak nikt nie je :-). Nie wiem w jakim wieku bedzie towarzystwo, ale jezeli powyzej 16 i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: imieniny2004-10-22 11:38:12 | plitkin inne posty tego autora
> ale na te nachos i serem to ie pisze > Daj znac jak zrobic Doskonaly wybor! Bierzesz NACHOS (ale tylko jednej firmy - nie pamietam nazwy, ale w w Wa-wie w Geant w jankach sa takie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 50 urodziny2004-10-25 08:42:54 | plitkin inne posty tego autora
> > Obiad bedzie jadlo 14 osob, wszystkie to rodzina... > > Jak na razie w planach jest tiramisu na deser i zupa cebulowa z grzankami... A kazdy lubi cebulowa? Ja np ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ges! Co z niej zrobic?2004-10-25 09:25:36 | plitkin inne posty tego autora
Upiec trzeba (tak jak piszesz) A tluszcz albo wylac (jezeli jestescie za zdrowym odzywianiem sie) albo najlepiej ugotowac kasze gryczana i tluszczem ja polac (pycha). [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Farsz do naleśników2004-10-26 07:54:40 | plitkin inne posty tego autora
Rosjanie robia nalesniki z miesem lub watrobka (albo mieszana watrobka z miesem): Normalne nalesniki (nie slodkie), gotujesz mieso, mielisz w maszynce i zawijasz do nalesnika jak krokiecik. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Farsz do naleśników2004-10-26 08:44:19 | plitkin inne posty tego autora
> najlepsze sa > > z serem i szynka + sos pomidorowy > Ale sosu chyba nie za dużo bo może wypłynąć. Szynka w kostkę > oczywiście? Nigdy nie bylas we francuskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Farsz do naleśników2004-10-26 09:32:56 | plitkin inne posty tego autora
> > Nigdy nie bylas we francuskiej nalesnikarni? > Ojej, ja też nie byłam!!! Co za plama! A to koniecznie powinno się być we > francuskiej naleśnikarni? Jezeli chce sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mrożenie2004-10-26 12:08:55 | plitkin inne posty tego autora
W handlu na duza skale jest wrecz ZAKAZ sprzedazy ponownie zamrozonych rzeczy. Ma to zarowno podloze od strony bezpieczenstwa jak i walorow smakowych. Nie podam szczegolow, bo nie jestem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia