Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-07-30 01:45:09 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

pan stefan napisał: > wlewany 1/2 szklanki dobrego polskiego czerwonego wina A co to takiego?! Jabol -- wiem co to jest, jeśli ktoś mówi, że dobre, nie będę polemizował, bo to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-07-30 13:56:46 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >>> wlewany 1/2 szklanki dobrego polskiego czerwonego wina >> >> A co to takiego?! Jabol -- wiem co to jest, jeśli ktoś mówi, że dobre ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żółty ser

2015-07-30 16:00:32 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Piotr napisał: > Kilkakrotnie robiłem masło ze śmietany wiejskiej i zawsze miało > ono zapach nazwijmy go "krowy" albo "z lekka obory". Zapach > ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żółty ser

2015-07-31 14:27:08 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Pszemol napisał: >> Syn znajomych, po ukończeniu studiów rolniczych w Polsce, najął się >> za parobka przy krowach w norweskim gospodarstwie. Z pensją wyższą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żółty ser

2015-07-31 16:41:52 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Pszemol napisał: >>> Szkoda że nie nakręcił synalek jakiegoś filmu z tym robotem... >> >> Pierwsze wyguglane w kilkanaście sekund: >> >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-07-31 17:52:09 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >>> Generalnie uważam, że dobór wina, to męska rzecz i na ogół na to się zdaję. >> >> Wow! Gender? I to taki wyrazisty? :-) > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?

2015-07-31 21:52:51 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>> Pewnego razu na wakacjach ktoś zaproponował nam wino do grillowanych >>> przeważnie mięs. Białe, czy czerwone? Wybrałam czerwone. Okazało się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żółty ser

2015-08-01 19:38:18 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Piotr napisał: > Ja swoje ubijam w takim "robocie kuchennym" z końcówką jak dociasta > typu biszkoptowego. Ma on regulację obrotów, ale nie zauważyłem > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Upał

2015-08-05 19:39:58 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Dirko napisał: > Hejka. Wygląda na to, że właśnie teraz mamy do czynienia > z prawdziwymi upałami. Dochodzi 19-ta a u nas na termometrze + 34C. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Restauracja / bar dietetyczny w W-wie - są takie?

2015-08-07 18:01:43 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

wolim pisze: >> Czy w Warszawie jest jakaś restauracja lub bar >> gdzie podają dania dietetyczne? >> Zależy mi głównie na potrawach gotowanych. >> Lekarz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 130 ... 170 ... 178 . [ 179 ] . 180 ... 190 ... 200