Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 968 wiadomości





Re: Bicie piany - wynik eksperymentu

2004-11-25 07:18:14 | waldek inne posty tego autora

batory napisał(a): > Omlet grzybek ze szpinakiem? Czyżbym się znowu dowiedziała czegoś > nowego? Pozdrówka - Agnieszka === To raczej ja muszę się dokształcić w temacie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kaczka, moze byc po pekinsku

2004-11-26 13:38:10 | waldek inne posty tego autora

gregorius napisał(a): > Witam > Chcialem zrobic jakos ciekawie kaczke, najlepiej w orientalny sposob > ale nie koniecznie.Wazne by na dlugo pozostal jej smak w pamieci. > Macie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kaczka, moze byc po pekinsku

2004-11-26 14:04:00 | waldek inne posty tego autora

gregorius napisał(a): > Ta kaczka jeszcze dzis biega po ziemi, dzis jej ostatni dzien zycia - > niestety. > greg === Szczerze zazdroszczę. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na ser zolty domowy - obiecalem.

2004-12-07 14:51:49 | waldek inne posty tego autora

Pawel napisał(a): > co do zoltosci sera - to prawda otrzymuje on kolor wlasnie dzieki > margarynie. === Można go zabarwić szafranem lun kurkumą. Żółć będzie ładniejsza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Yerba mate znowu

2004-12-15 08:18:28 | waldek inne posty tego autora

sov. napisał(a): > Sluchajcie: > Kto raz sprobowal yerba-mate w kubku z palo santo nie da juz rady sie > z tego wycofac! No i w innych kubkach juz tak nie smakuje jak wlasnie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zatrute karpie (cd)...

2004-12-17 08:00:48 | waldek inne posty tego autora

mojra napisał(a): > Szczegolnie, jesli w ogole nie jemy karpia, bo nie lubimy ;) === Lubimy, lubimy. Gdybyśmy nie lubili, to kolejek by po nie nie było. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czym zastąpić amoniak

2004-12-17 08:03:06 | waldek inne posty tego autora

Jini napisał(a): >>> Amoniak w postaci gazowej? >>> W proszku a może w płynie? >> Też się nad tym głowię. W normalnej temperaturze powinien być w >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mieszkanie do wynajecia

2005-01-04 13:37:40 | waldek inne posty tego autora

Macq napisał(a): > Witam wszystkich > > pilnie poszukuje 2-pokojowego mieszkania do wynajecia. Cena do 1000 zl > (razem z oplatami) === Opłatów nie miałem w tym roku, z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sledzie

2005-01-13 07:42:13 | waldek inne posty tego autora

Krysia Thompson napisał(a): > Sledzie nalezy wypuszczac na wolnosc do morza. Te solone tez === Mordercze zapędy? A mówią, że jarosze są łagodni. Widać guzik prawda. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak prawidłowo szumuje sie rosół?

2005-01-14 11:24:25 | waldek inne posty tego autora

Zenia napisał(a): === Nie trzeba szumować, wystarczy godzinę dłużej pogotować mięso. Rosół będzie dużo smaczniejszy, a szumowiny w cudowny sposób znikną. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 90 . [ 91 ] . 92 ... 97