Szukana fraza: Autor: "Agata" <a...@g...com.pl>
Znaleziono: 1966 wiadomości
2001-10-21 19:53:52 | AgataW inne posty tego autora
Kamil Dziobek <t...@f...onet.pl> wrote: >> ...zróbcie reklamę dobrego zachowania, mówienia Dzień Dobry, >> Przepraszania, Dziękowania ...Wpłyńcie na ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Smacznego, po raz pierwszy.2001-03-04 18:29:46 | AgataW inne posty tego autora
Żarłoki! Mam przyjemność po raz pierwszy zaistnieć na waszym forum. Jestem Agatą, mieszkam w Warszawie i studiuję przedmiot związany ze sztuką.(nie-kulinarną) Czasami jem i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Golonka w piwie2001-03-19 12:32:51 | AgataW inne posty tego autora
Uprzejmie proszę o pomoc w sprawie golonki Jak tu zrobić, żeby była idealna i chrupiąca . Jakie czynności wykonać kolejno i ile czasu poświęcić? To, czego szukam, to chyba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zaczynamy grillowanie2001-04-06 07:49:37 | AgataW inne posty tego autora
A ja nie widzę u was pewnego "innego"sosu do mięs. Mój dziadek po powrocie z Argentyny przywiózł tylko jeden przepis.Mówi na to Asado.Jest to zwykłe mięso przygotowane na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Najbardziej wstretne danie2001-04-12 14:18:37 | AgataW inne posty tego autora
Mleko z miodem z masłem (a z czosnkiem to już zabójcze) Szpinak na papkę AgataW. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wafle przedkladane masa2001-04-12 14:29:40 | AgataW inne posty tego autora
> > I jeszcze jedno pytanie: w tym przepisie mleko gotuje sie tylko 1 godzine, > > czy to nie za krotko? > Jak dla mnie to na 100% za krótko. Nawet po 2 godzinnym gotowaniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: baklazan2001-05-06 11:30:28 | AgataW inne posty tego autora
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <b...@w...pdi.net> napisał w wiadomości news:3fb229b7d374adee5d0c7487871a267a@Konrad. Brywczy nski... > Użytkownik ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
zupa czosnkowa2001-05-06 12:02:07 | AgataW inne posty tego autora
Na Słowacji codziennie próbowałam tego specjału.Podawali różnie czasem z grzankami, czasem z pieczarkami i tamtejszym serem a innym razem w chlebie tego nie udało mi się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa czosnkowa2001-05-08 14:58:58 | AgataW inne posty tego autora
Proponuję zrobić wodziankę, to polski odpowiednik wariantu słowackiego.Jeśli chodzi o chleb, ewentualnie można posmarowany chleb oliwą i wydrążony podpiec w piekarniku (do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa czosnkowa2001-05-08 16:21:57 | AgataW inne posty tego autora
A jaki przepis proponujesz na "wodzianke", ... Zmodyfikowany.Bez słoniny, na esencjonalnym rosole, z namoczonym ciemnym chlebem , czosnkiem , kminkiem utartym i czosnkiem z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia