Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Agata" <a...@g...com.pl>
Znaleziono: 1966 wiadomości





Re: co to jest trufla?

2002-03-08 07:19:11 | AgataW inne posty tego autora

"Kasia L." <l...@p...onet.pl> wrote: >Mialam kiedys oliwe aromatyzowana trufla ( w srodku plywal maly kawaleczek >tego grzyba ) smak i zapach byly bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Listki zelatyny

2002-03-09 20:59:30 | AgataW inne posty tego autora

"Szymko" <Algedi@_spam_friko7.onet.pl> wrote: >! platek zelatyny = 1 lyzeczka zelatyny > >Ja przynajmniej z takim przelicznikiem sie spotakelem. a ja 9 listkow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaja wielkanocne

2002-03-18 20:59:41 | AgataW inne posty tego autora

"Zuza" <k...@i...pl> wrote: >Witam wszystkich amatorow kuchnii:)) >Czy ktos zna naturalne sposoby farbowania jajek (poza lupkami z cebuli >oczywiscie ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaja wielkanocne

2002-03-23 13:44:56 | AgataW inne posty tego autora

"ingusia" <i...@i...pl> wrote: > > >> goralka w telewizji gotowala jajka w ciemnej esencji > >> czarne jak smola...ponoc na Slasku maja takie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Kaszanka na sposób holenderski (P)

2002-03-23 18:23:32 | AgataW inne posty tego autora

W jednym z wydawnictw "Kuchni" doczytała się takiego oto sposobu podania kaszanki po holendersku Bierzemy 50 dag jablek slodkich i 75 daj jablek kwasnych. Obieramy, drobno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kokosy ?

2002-03-24 09:30:11 | AgataW inne posty tego autora

"soloconte" <s...@w...pl> wrote: >Do marketu Le'clerc przyiezli orzechy kokosowe duże cięzkie ale za to >bardzo tanie po 99gr za sztukę . >Mam pytanie jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Kaszanka na sposób holenderski (P)

2002-03-24 09:32:46 | AgataW inne posty tego autora

"stsal" <s...@p...onet.pl> wrote: >A ja wczoraj zjadłam ostatni kawałek kaszanki z zamrażarki nieświadoma tego >przepisu :( Chyba będzie kaszanka na bis ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: brokuły

2002-03-25 10:26:12 | AgataW inne posty tego autora

"agent_j23" <a...@w...pl> wrote: >Jak długo należy gotować brokuły, aby nie były miękkie. > ..wrzucic na zimna wode i od zagotowania zaledwie 2 - 4 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zakalec

2002-03-26 08:35:14 | AgataW inne posty tego autora

u...@l...localdomain wrote: >Właściwie to sam zakalec. >To musi się jakoś udać :-) >Może trochę teorii ? ...tak podam jako ciekawostke ...a nie jako sensowne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie przyprawy i do czego?

2002-03-26 09:37:55 | AgataW inne posty tego autora

"Mapet" <m...@p...onet.pl> wrote: >Nadal mi nikt nie odpowiedzial na pytanie, czy rozmaryn mozna stosowac do >pieczonych ryb. A ja czekam i czekam i czekam i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 84 . [ 85 ] . 86 ... 100 ... 140 ... 197