Szukana fraza: Autor: "Paul Urstein" <p...@A...ch>
Znaleziono: 35 wiadomości
2004-08-29 07:05:04 | Paul Urstein inne posty tego autora
Witam, piszesz > Posoliłam więc gorzką potrawę, dodałam pomidorów, czosnku i > przypraw i... bakłażan stracił całą gorycz. Powiedzial bym raczej ze nie stracil on swojej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: eksperyment z bakłażanem2004-08-29 12:24:54 | Paul Urstein inne posty tego autora
Podaje przepis tak jak ja lubie : bez czosnku czy cebuli i obowiazkowo z ricotta. Penne alla Norma Skladniki penne (albo inny makaron) baklazan (ze skora, bez skory albo pol na pol - jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [tv club] klorasandry2004-08-30 12:26:31 | Paul Urstein inne posty tego autora
W zyciu bym sie nie domyslil ze "klorasandry" to "croissant(s)" Mowi sie o "croissant" ze trwaja 5 minut w buzi a piec lat na biodrach.... Mimo to bardzo lubie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Tarte Tatin2004-09-07 07:33:29 | Paul Urstein inne posty tego autora
Witam wszystkich. Wpadlem dzisiaj na strone poswiecona temu unikalnemu w smaku i wygladzie deserowi http://www.tarte-tatin.com Jest ona w trzech jezykach fr.ang,esp Przetlumacze po poludniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomysł na pomidora2004-09-17 10:24:33 | Paul Urstein inne posty tego autora
Zrob tarte! Najprosciej : na ciasto (jak do pizzy) rozloz grubo pokrojone w talarki pomidory obraner ze skory, sol, pieprz i rozmaryn czy inna przyprawa i to koniec. Jesli chcesz mozesz np ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia