Szukana fraza: Autor: "Vefour" <v...@p...pl>
Znaleziono: 338 wiadomości
2004-09-17 10:54:11 | Vefour inne posty tego autora
1. Bierzemy prawdziwki, czyscimy strannie, szybciutko oplukujemy i osuszany 2. Kroimy na plasterki 3. rozgrzewamy oliwe dosc mocno, wrzucamy na patelnie stalowa 4. grzyby przywioeraja, wiec ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paranoja jajecznicowa, czyli ostatnia proba poprawnego kodowania2004-09-17 11:27:03 | Vefour inne posty tego autora
> udało się:-) HOSANNA !!!! > jestem pod wrażeniem, tyle o wydawałoby się prozaicznej > jajecznicy...gratuluje! > > pozdrawiam > Basia dziekuję -- Vefour.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: na jesienne dni2004-09-17 13:48:59 | Vefour inne posty tego autora
> Witajcie! > Za czym najbardziej przepadacie w jesieni? > Interesują mnie potrawy z różnych działów: słodkości, moze jakies > zapiekanki? > Dla mnie na pewno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kolacja i oświadczyny2004-09-20 16:25:27 | Vefour inne posty tego autora
> Moi drodzy, > zwracam się do was jako profesionalistów z takim małym zapytankiem... > w sobote zamierzam podczas uroczystej kolacji we dwójkę, w domu, przy > świecach, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wok a plyta ceramiczna2004-09-20 16:29:10 | Vefour inne posty tego autora
> Magdalena Fabrykowska-Młotek <m...@s...waw.pl> napisał(a): > >> Potrzebuje zakupic wok z plaskim dnem kompatybilny z plyta ceramiczna. >> Moglibyscie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
zlota rybka ...2004-09-20 16:31:32 | Vefour inne posty tego autora
... poszukiwana. Zywa, trzepoczaca, w celu spelnienia trzech zyczen. Bylbym wdzieczny jak daloby sie szybko, bo mnie trafi ..... Jak juz spelni zyczatka, podam przepis na zlota rybke w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ogórki do mizerii - parzyć, czy nie parzyć?2004-09-20 16:32:42 | Vefour inne posty tego autora
> U mnie domu zalewało się pokrojone ogórki wrzątkiem, u żony nie. Jakie jest > wasze zdanie - parzyć, czy nie parzyć > duszek a w jakim celu ???? mozna poslic wczesniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos Worcester - jak zuzyc?2004-09-21 09:15:36 | Vefour inne posty tego autora
> Witam! > Zapytanie jak w temacie - zostala mi prawie cala buteleczka ktorej termin > przydatnosci wlasnie sie konczy. Zakupilem ja kiedys do jakiejs salaty i ... > tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ouzo - jak podawac?2004-09-21 13:34:11 | Vefour inne posty tego autora
> Wiem ze mozna na wiele sposobow ale najbardziej powszechnym jest dodawanie > zimnej wody. > > Ale w jakiej proporcji? Jakos nie moge tego nigdzie znalezc... > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piana z białek2004-09-21 14:32:46 | Vefour inne posty tego autora
> Witam, > Mam problem - co robić aby piana z białek nie opadała po upieczeniu? > Robie pyszny sernik na którym na wierzchu jest właśnie piana z 5 jajek. > Dodaję do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia