Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: wolim <n...@t...pl>
Znaleziono: 119 wiadomości





Re: Pyzy - jestem zagubiona

2011-11-15 12:34:03 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-15 13:00, Elka pisze: > Mam sporo przepisów na pyzy, a każdy inny. > Kiedyś zrobiłam i została mi zupa. > Marzy mi się obiad z własnoręcznie zrobionymi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyzy - jestem zagubiona

2011-11-15 13:47:58 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-15 14:09, Robson pisze: >> Kluski śląskie - bardzo prosta sprawa. > > Kluski śląskie to nie pyzy. Pyzy mają nadzienie. Ja najbardziej lubię z > mięsem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyzy - jestem zagubiona

2011-11-16 11:44:02 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-16 12:21, Elka pisze: > Jak czytam, to wydaje mi się, że to takie proste! > Spróbuję, a nóż się uda i zostanę pozytywnie zakręcona! > > A tak przy okazji ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Ryby z puszki i śledzie po wiejsku

2011-11-18 19:14:54 | wolim inne posty tego autora

No witam. To jest wątek z jednej strony z przymrużeniem oka, ale z drugiej - całkiem na serio... Dużo mówi się ostatnimi czasy o dobrodziejstwie ryb. Znaczy, że warto je jeść... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ryby z puszki i śledzie po wiejsku

2011-11-19 08:35:18 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-18 21:41, Stokrotka pisze: > Rybki z puszki są często mocno konserwowane, nie mają więc tak > dobroczynnego wpływu na nasze zdrowie jak inne ryby. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzenie

2011-11-28 08:31:18 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-28 09:01, Lebowski pisze: > Najsampierw wedliny typu szynka czy boczek nalezy zapeklowac. > Min. 3 dni, optymalnie 5-7 dni. Ja gdzieś czytałem, że niektórzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: papryczka pepperoni

2011-11-29 07:29:47 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-11-28 14:02, domin pisze: > witam, > mam kilka ostrych papryczek pepperoni, chcialbym cos z nich wyczarowac, > oczywiscie najlepiej jakis obiad (zawsze dorzucalem 2 do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wędzenie

2011-12-03 20:47:31 | wolim inne posty tego autora

Dzisiaj odbyło się drugie wędzenie. Najpierw z odkrytą wędzarką w 40 stopniach przez jakieś pół godziny. Potem w 40-60 stopniach (ciężko jest idealnie kontrolować temperaturę) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Elektroniczna książka kucharska

2011-12-08 09:48:30 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-12-08 10:31, Kapsel pisze: > Wed, 07 Dec 2011 23:29:10 +0100, witek napisał(a): > >> Jeżeli będziesz miał na dniach to zainteresuj się szybko linkiem >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nadzienie do ruskich

2011-12-08 22:04:18 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2011-12-08 22:52, XL pisze: > Dnia Thu, 08 Dec 2011 22:47:52 +0100, Anai napisał(a): > >> W dniu 08.12.2011 20:40, Nixe pisze: >> >>> Słyszałam, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 . 12