Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Co z tym jajem?

2015-04-10 22:59:34 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Kilka lat temu donoszono mi, ze gdzieś ten zwyczaj święcenia ogólnego >> próbowano reaktywować. Lokalny proboszcz kropił wprost w bagażniki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-13 15:29:15 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Ja jaja? A w życiu! >> Moja specjalność to bimber i ogórki! > > No to na zdrowie! Istnieje opinia, że bimber osobliwie nadaje się do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odporne zioła

2015-04-13 21:37:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Dirko napisał: >> Pomiędzy budynkiem gospodarczym a płotem chciałbym posadzić zioła. Tylko >> na budynku gospodarczym jest duży dach i zima co jakiś czas schodzi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Co z tym jajem?

2015-04-14 09:36:02 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

krys pisze: >>>> Ja jaja? A w życiu! >>>> Moja specjalność to bimber i ogórki! >>> >>> No to na zdrowie! >> >> Istnieje opinia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-14 13:19:09 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Wiesiaczek pisze: >> Podobnie jest z "winem" domowym. Ludzie nastawią zacier grunwaldzki >> z dodatkiem soku owocowego, sklarują to nieco zamiast destylować ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-14 13:49:06 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Stefan napisał: > A miałeś w ustach gruszkowicę, pachnącą nagrzanymi słońcem bergamotkami, > wręcz słychać brzęczenie pszczół, o słusznej mocy 75-80% odstałą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-15 12:15:41 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Stefan napisał: >> Przypominam, że idzie teraz dobry czas na listówkę. Czyli >> nalewkę na kwiatach i młodych listkach czarnej porzeczki. > > Chyba Waść ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-15 13:46:15 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Wszystko ma swój czas i swoje miejsce. Jest okres na porzeczkowe listki, >> jest na szparagi, na figi i na truskawki. Są też rzeczy, które smak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 12:07:18 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Moja ciocia zrobiła kiedyś "wermut" z ryżu i rodzynek, o ile dobrze > pamiętam (rodzynki były na pewno, ale z tym ryżem mogłam coś pomylić). ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 12:27:54 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> "Bermet", to po prostu "wermut" przeniesiony do lokalnego narzecza. Więc >> nie jakieś konkretne wino z określonego szczepu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 100 ... 140 ... 148 . [ 149 ] . 150 ... 160 ... 200