Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 16:37:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Ech, nienawiść... Próbuję odszukać w pamięci smak, który byłby >> dla mnie nienawistny -- nie udaje mi się. > > OK, to abominacja. Anyż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szpitale czy obozy koncentracyjne?

2015-04-16 16:44:01 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Stefan napisał: > Nie wpadłem na pomysł żeby sfotografować moje posiłki w szpitalu. > Powiem ci jedno - to co na fotografiach mają na talerzyku na jeden > posiłek, ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 18:28:23 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >> Zastosowania deserowe bym dał na trzecim miejscu. > > Najbardziej polecam taki pomysł: > http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/01/wesoe -galare tki.html ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 18:35:46 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> O abominacji anyżkowej słyszę nie pierwszy raz. Drugą taką rośliną, >> która powoduje czasem powoduje równie gwałtowne reakcje jest lukrecja. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 18:57:38 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Najlepsze lekarstwo na żołądek: Jagermeister. > > A ić! > > Choć jeden mały kieliszeczek mi smakował, ale po następnych żałowałam... Na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 18:59:17 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: > Tak na marginesie - z tych foremek na lód wcale nie tak łatwo wyjąć > galaretki, żeby nie straciły fasonu. Więc niech już tak nie bajerują > na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 20:26:03 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>> Tak na marginesie - z tych foremek na lód wcale nie tak łatwo wyjąć >>> galaretki, żeby nie straciły fasonu. Więc niech już tak nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 20:31:24 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisał: >> Przede wszystkim jest przesadnie słodka. Kilkadziesiąt razy bardziej >> od cukru, jeśli odnieść to do samej substancji czynnej w niej >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-16 20:34:50 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>> Najbardziej polecam taki pomysł: >>> http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/01/wesoe -galare tki.html#.VS_cuNN7aIU >> >> Tak na marginesie - z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co z tym jajem?

2015-04-17 12:07:04 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Na słodycz to ja akurat tolerancję mam dużą, taka np. chałwa sezamowa >> mi niestraszna. Ale lukrecja jest przy swej słodyczy mdła bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 100 ... 140 ... 149 . [ 150 ] . 151 ... 160 ... 200