Szukana fraza: Autor: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Znaleziono: 789 wiadomości
2001-08-01 14:11:23 | fghfgh inne posty tego autora
Agnieszka Szalewska-Palasz wrote: > problem jest nie tylko w poruszaniu szczekami, ale w temperaturze, oraz > ostrosci potrawy. Chlodna zupa owocowa, to moze byc jakis pomysl. Albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: LISTA HORROROWYCH HITÓW NA TALERZU2001-08-01 15:01:38 | fghfgh inne posty tego autora
kachna wrote: > > otwieram w/w listę > > jako pierwszą pozycję zglaszam wątróbke > kachna > > ps. natchnienia dostarczyła AgataW :))) Wlasnei mi kachna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Powitanie.2001-08-02 08:59:11 | fghfgh inne posty tego autora
asia wrote: > polewa czekoladowa i ciasto Fale Dunaju. Zawsze pieczone w prodizu :-) > Pozdrawiam > Asia Asiu czy Fale Dunaju to to samo co karpatka? pzdr agi [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: barszcz ukraiński2001-08-02 10:32:12 | fghfgh inne posty tego autora
kachna wrote: > > kiedyś daaaaaaaawno temu gotowałam ale nie pamietam jak. > podeślijcie, może byc na priv bo pewnie to żaden ciekawy temat, przepis. > wiem, `że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa ze swiezycg ogorkow2001-08-02 11:00:50 | fghfgh inne posty tego autora
Agnieszka Kutowska wrote: > > Czy znajdzie sie jakis laskawca, ktory poda mi przepis, > Pozdrawiam, > Aga OGÓRKOWO-SZCZAWIOWA Składniki: Włoszczyzna, 4 nieduże świeże ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cos dobrego z cukinii?2001-08-02 11:02:58 | fghfgh inne posty tego autora
Krystyna Chiger wrote: > > Bazylia? > > Krycha A wiesz , ze masz racje-powinno pasowac jak ulal :) dzieki agi [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: barszcz ukraiński2001-08-02 12:33:40 | fghfgh inne posty tego autora
Barbara wrote: > trochę podobnie barszcz ukraiński robił Robert Makłowicz, ale jedna rzecz > była inna - buraki były ugotowane i dopiero starte i ja się zgadzam z tą > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cos dobrego z cukinii?2001-08-03 07:31:14 | fghfgh inne posty tego autora
Herbatka wrote: > Ja robie sobie latem taka zapiekanke: > makaron penne gotuje na bardzo al dente, wysypuje do formy zarodopornej lub > metalowej natluszczonej oliwa z oliwek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krem/Balon w kuchni2001-08-03 08:37:47 | fghfgh inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > A co, nie bawisz sie nigdy w kuchni? Ja sie bawie. Dla mnie jest to > najlepszy > odstresowywacz. Magdo pod wrazeniem to za malo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: będę przynudzać...2001-08-03 10:01:43 | fghfgh inne posty tego autora
Barbara wrote: > > wiem, temat wałkowany, ale może mi wybaczycie... > Chodzi mi o grilla - muszę się przygotować na niedzielę i myslę co na ruszt > wrzucić. > Ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia