Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Basia" <b...@o...pl>
Znaleziono: 805 wiadomości





Re: nowe smietany ramy

2004-07-29 12:56:46 | Basia inne posty tego autora

> Co wtym śmiesznego?! przecież chodzi tylko o to, że dany dodatek chociaż > otrzymany przemysłowo jest pod względem chemicznym identyczny jak ten, > występujący w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka jest róznica między lodówkami białymi a srebrnymi?

2004-08-19 07:54:31 | Basia inne posty tego autora

> Ale jeśli masz dzieci, nie przepadasz za lataniem codziennie ze ściereczką, > wkurzają cię ślady palców widoczne na sprzętach domowych - daruj sobie. > Ja swoją ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka jest róznica między lodówkami białymi a srebrnymi?

2004-08-19 13:04:34 | Basia inne posty tego autora

> PS. Czy moglby mi ktos wyjasnic, co to jest kolor inox? > własnie taki srebrny, czesto stosowany na okapach kuchennych, lodówkach, czasem tez są takie pralki. Nie wiem z czego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaka jest róznica między lodówkami białymi a srebrnymi?

2004-08-20 06:45:13 | Basia inne posty tego autora

> Ale specjalnego srodka uzywam do czyszczenia srebrnych zlewozmywakow. > a jaki to środek? Cos do kupienia w sklepie z chemią domową? pozdrawiam Basia [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

patelnie teflonowe bergHOFF

2004-08-20 07:37:08 | Basia inne posty tego autora

Czy ktoś z Grupowiczów posiada patelnię teflonową Cast Line firmy bergHOFF? Sprzedawane są na allegro i sprzedający w opisie podają, że są odporne na zadrapania i to mnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A moze tiramisu?

2004-08-20 10:17:14 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "wiku" <s...@r...pl> napisał w wiadomości news:cg4iqn$l77$1@achot.icm.edu.pl... > > > Basia wrote: > > > to chyba deser ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: konfitury - pytanie techniczne

2004-08-20 11:52:47 | Basia inne posty tego autora

> No dobra Panie purysto... > > to jak sie nazywa to co powstaje w wyniku długotwałej obróbki cieplnej > owoców z cukrem > > w garnku?? nie jestem panem purystą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: patelnie teflonowe bergHOFF

2004-08-20 12:22:03 | Basia inne posty tego autora

> > Nie uzywałem żadnej z tych patelni, ale nasuwa sie taka uwaga- niemożliwe > żeby patelnia wykonana z tytanu kosztowała tylko 150 zł. no chyba że to są > patelnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe, podpowiedzcie.

2004-08-23 12:49:19 | Basia inne posty tego autora

> > Szczerze mówiąc sprawdzałem olej i margarynę MR (oczywiście nie > równocześnie). Ćwiczyłem proporcje do maks. około 200g margaryny na 0,5kg > mąki, 200 g ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto drożdżowe, podpowiedzcie. (P)

2004-08-24 06:25:47 | Basia inne posty tego autora

> > APO: Jak myślicie - lepiej z "nawiewem", czy bez? raczej bez, nawiew przyspiesza proces pieczenia i wysusza, wiec dla ciasta drozdzowego to chyba nie bedzie dobre ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 . [ 21 ] . 22 ... 30 ... 70 ... 81