Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: szalwia

2002-10-28 10:03:46 | waldek inne posty tego autora

============ Szalwia powinna byc w kazdej aptece jako srodek antyseptyczny oraz w sklepach (niektorych) jako herbatka ziolowa. Ja biore z apteki. waldek ============ [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barszcz ukrainśki-problem

2002-10-28 10:10:32 | waldek inne posty tego autora

> Wygląda jak zupa grzybowa ============ To moze napisz co jeszcze do niego dajesz. Albo masz buraki zepsute, albo jakis niewlasciwy skladnik. waldek ============ [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barszcz ukrainśki-problem

2002-10-28 10:35:50 | waldek inne posty tego autora

============ Przypomnialo mi sie, ze kiedy uzywalem czasem kupnych koncentratow barszczu, to tez wychodzilo mi brazowe. Wiekszosc takich koncentratow jest robiona z proszku buraczanego i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szalwia

2002-10-28 10:37:28 | waldek inne posty tego autora

> A ja z doniczki :) ============ Jacek_g pytal o szalwie w proszku... waldek ============ [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przygotowanie lisci na golabki

2002-10-28 10:43:15 | waldek inne posty tego autora

=========== A czy zwracasz uwage na rodzaj kapusty? Moze to jest tak jak z kapusta na surowke? Ze snieznobialej glowki wychodzi miekka i soczysta, a z tych zielenszych nie da sie zrobic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: link wedliniarski...

2002-10-28 11:17:16 | waldek inne posty tego autora

> Czytaj posty, zanim cos wstukasz. Wczoraj to bylo walkowane. ================ Wczoraj byl weekend, nie wszyscy byli na grupie, i nie mogli sie wygadac. Jak go to dreczy, to czemu nie? ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szalwia

2002-10-28 11:21:44 | waldek inne posty tego autora

============= Ach, nie dwie, tylko trzy pierwsze. A piec takich samych. (-: Usmiech w druga strone :-) waldek ============= [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przygotowanie lisci na golabki

2002-10-28 11:34:07 | waldek inne posty tego autora

> Ja w sprawie gołąbków. Takich właśnie udziwnionych. ================= ??????? Jakich udziwnionych? Mowimy o zwyklych golabkach. ================= > Kochani poratujcie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaczka po pakistansku [P]

2002-10-28 11:52:11 | waldek inne posty tego autora

> Wyszlo calkiem dobre, ale trzeba z ryzem jesc, bo kombinacja imbiru, pieprzu > i curry robi swoje, a slodka papryka doklada:) Trzeba tez lubic takie > aromaty i byc przygotowanym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przygotowanie lisci na golabki

2002-10-29 17:34:08 | waldek inne posty tego autora

> albo z ryżem nie > gotowanym, ale duszonym w sosie razem z mięsem > pokrojonym w kostkę (najlepszy karczek wieprzowy)... > mniam :))) =============== O, ten pomysl bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 25 . [ 26 ] . 27 ... 40 ... 80 ... 143